בקשה להמלצה

yael11333

New member
בקשה להמלצה

שלום לחברי הפורום, בקרתי כאן בפורום מעט פעמים בזמן האחרון. מזה שנה ויותר לאמי יש ירידה ביכולות ריכוז וזכרון. עם הזמן גם הופיעו מעט מצבי רוח. עד היום היא סרבה ללכת לבדוק את הנושא. היום יש נכונות מצידה לבדוק את העניין. אני מעוניינת לקבל המלצות למרפאה או רופא בתחום הפסיכוגריאטריה בעיר חיפה. אמי היא חברת קופת חולים מכבי. ראיתי שיש מרפאה פסיכוגריאטרית של מכבי ברחוב הרצל. הסתכלתי גם ברשימת מרפאות הזכרון שהקישורים בפורום מפנים אליה ויש בה כמה מקומות. נאמר לי גם שאפשר לגשת למרפאות לבריאות הנפש - כמו ברמב"ם. אשמח לקבל המלצות. תודה, יעל

דלי24

New member
המלצה

בבי"ח רמב"ם יש יחידה לנוירולוגיה קוגניטיבית בראשות הנוירולוגית ד"ר יהודית פרץ-אהרון. מקום רציני לאבחון ולא פחות חשוב - אנושי. כדאי לבקש הפנייה לשם, אולי דרך נוירולוג בקופת החולים של אמא. בהצלחה.

zs1957

New member
תגובה ליעל - המלצה לפסיכוגריאטר

שלום יעל! לכי לפסיכוגריאטר של מכבי. מנסיוני הרופאים המקצועים בקופה מצויינים. מעבר לכזה אני ממליצה לאחר הטיפול אצל הפסיכוגריאטר ללכת גם לנוירולוג במרפאת זיכרון בבי"ח. שיעשה לה את כל הבדיקות הדרושות ויתן לה את הטיפול המתאים.שם יש מעקב על החולה . כמו כן החולה נשלח לאיבחון אצל נוירופסיכולוג שחוות הדעת שלו חשובה מאד לגבי הטיפול בהתיעצות עם הנוירולוג. כלומר שיתוף פעולה בינהם יתן לאמך את הטיפול הטוב ביותר את יכולה לדבר גם עם זיוה הראל מעמותת אלצהיימר בחיפה. היא אשה עתירת ניסיון, מייסדת הסיף של קבוצות תמיכה בחיפה. תתקשרי לעמותה לקבלת מס' הטלפון שלה.אשמח לעמוד לרשותך בכל עת. בהצלחה!!! זהבה שחם/עמותת אלצהיימר

אירילה

New member
אוי אוי אוי ,מה יהיה הסוף? ../images/Emo5.gif

לא נעים לי להיות שוטר הכפר כאן ,אבל בכל זאת אני חוזר ומבקש ,לא להעמידני במצב לא נעים. אני אמנם מנהל הפורום ,אולם מעלי עומדת הנהלת תפוז ,אשר לה תקנון ברור של כללים לגלישה בפורום. אחד הנושאים הרגישים הוא ההמלצות ,לא דווקא של רופאים בלבד ,אלא גם בכל הקשור לבעלי מקצוע וכדומה. המלצה על פלוני או אלמוני ברבים עלולה להביא בעקבותיה תביעה משפטית ,או מצד המומלץ ,שכן פרסום שמו חייב אישורו, או מכל גורם אחר שנפגע מהמומלץ. מה לעשות ,אבל אלו כללי תפוז ויש לכבדם. לכן.............אני מתחנן..יורד על ברכיי.........אנא................. המלצות במסרים אישיים בלבד. הכוונות טובות ,אבל שוב אני מדגיש במסרים בלבד. להבא (מה לעשות שאני צריך להיות גם רע לפעמים) ,תמחקנה הודעות אשר תהיינה בהן המלצות אישיות. תודה על תשומת הלב גרשון

zs1957

New member
הסוף יהיה טוב - חגובה לגרשון

שלום גרשון! קבלתי את המלצותיך. תודה על ההערות. הדברים נכתבו מחוסר ידיעה. אני כמגשרת מקצועית איישם את כל בקשותיך. הסר דאגה מלבך. בברכת חג סוכות שמח, זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

למעלה