בקשה להמלצות למסעדה לעריכת בת מצווה

בקשה להמלצות למסעדה לעריכת בת מצווה

היי, אנחנו מחפשים מסעדה טובה באזור המרכז לערוך בה בת מצווה (סדר גודל של 50 עד 70 איש) - אזור ראשון נניח (אפשר גם מקומות אחרים במרכז אם יש משהו מוצלח).
למישהו יש המלצות למקום שהוא היה בו והיה מוצלח?
רצוי שגם לא יהיה יקר מדי...

(פרסמתי גם בהורים למתבגרים כי שם יש ניסיון עם בת מצוות - אבל פה יש ניסיון עם אוכל...).

Nרב

New member
ראיתי שעורכים אירועים בבנדיקט הרצליה בקומה השניה

(לא ראשון אבל מרכז)
אנחנו עשינו אירוע קטן (20 איש) במקס ברנר בראשון אבל לפני כמה שנים והיה חביב
עוד מקום שראיתי בו חדר פרטי אבל לא יודעת תפוסה - תאיו בחוף בת ים

החתולית

New member
הייתי בכמה אירועים שם

האוכל היה טוב, וגם השירות. היתרון הוא גם שיש מגרש חניה ממש מול המקום.
&nbsp
&nbsp

החתולית

New member
Gרר כתב כעת על אירוע בפיש מרקט בתל-אביב

אני משערת שגם מסעדת האם - מיתוס, עושה אירועים.

Gרר

New member
הייתי אומר מסעדת אחות, לא אם

אני מכיר את מיתוס בעיקר מהסניף של רמת החייל, וכשביררנו על פיש ולא היו בטוחים שהחדר שלהם מספיק גדול הציעו לנו את מיתוס, ואישית לא הסכמתי כי כשר בשרי זה לא כשר חלבי. יש המון פשרות הן בקינוחים והן ברטבים ובראשונות וזה כבר לא "זה" מבחינתי. בפיש לא הרגשתי שיש פשרה.

אבל בלי קשר, מיתוס ופיש מאד שונות לא רק באוכל אלא גם באופי ובאווירה. כך שלמרות שיש קשר מנהלי ביניהן, אם לא היו מספרים לי לא הייתי מדמיין שיש קשר. כך שאצלי הן מסתדרות בראש יותר בתור אחיות חורגות ולא ממש בתור אמא-ובת

Nרב

New member
נחמד מאד, הרבה אפשרויות - ממנות "ארוחת בוקר"

דרך מנות טבעוניות ועד סטייק וצ'יפס למי שחייב גם בבוקר. אני מניחה שכשעושים אירוע סוגרים על תפריט מראש...

אנגוס בפארק המדע בנס ציונה

מסעדה שעובדת בצהרים לעובדי פארק המדע ובערב סגורה לארועים . עשינו שם ארוע ובהמלצתנו עוד שניים וכולם היו מצוינים . הם מאוד מאורגנים לארוע . גם כשר (אם זה חשוב לחלק מהאורחים ) , גם קיבולת די גדולה ואוכל לא רע בכלל.
ולמען הסר ספק - לא קשור אליהם בכלל בשום מובן

תודה למי שענה. אשמח להמלצות נוספות, גם באזור חיפה,

אם יש למישהו - בינתיים בודקים את כל האופציות.

trilliane

Well-known member
מנהל
בחיפה אני יודעת ש"הנמל 24" ערוכים לאירועים

מקום יפה, לא כשר ולא זול, אבל שווה.

trilliane

Well-known member
מנהל
נזכרתי שגם "וילה כרמל" עורכים אירועים.

החיסרון העיקרי שלהם בעיניי (במיוחד אם המוזמנים מגיעים מרחוק) הוא החניה. אין שם הרבה חניה באזור וגם לא מגרש קרוב (בנמל יש).

למעלה