בקשה להמלצות של שירים

Hurakano

New member
בקשה להמלצות של שירים ../images/Emo13.gif

אני גיטריסט מתלמד ובשלב זה אני לומד סולואים של מוזיקה משנות ה-60' - 70'.... ולגבי פינק פלויד למדתי את הסולואים של The Wall ושל- Shine On עכשיו אלה הסולואים שהיחידים של פינק פלויד שלמדתי... והם נשמעים לי אחלה סולואים, וגם אהבתי את הטכניקה של הגיטריסט שלהם (רק תזכירו לי את השם שלו) ומה שאני מבקש זה המלצות לשירים שלהם עם עוד סולואים טובים
כי כמו שאמרתי הייתי רוצה להכיר אותם קצת יותר

N a V e

New member
קבל :

לגיטריסט קוראים דיוויד גילמור. יש באמצע ובסוף השיר Comfortably Numb סולואים נפלאים,מאוד טכניים ומלאי רגש. בנוסף,הריפים בגיטרה בשיר Echoes יכולים להתאים לך. האלבום Animals מלא בסולואים אדירים: Dogs,Pigs,Sheep...אלו שירים נהדרים עם עבודת גיטרות טובה. Marooned,High Hopes...אלו שירים מהתקופה האחרונה של פינק פלויד (שנות ה-90),בהם גילמור הטביע את חותמו גם כן בצורה ניכרת.

למדת את כל הסולואים של החומה?

וואו. מרשים. אז כנראה שלא נשאר לך הרבה. אולי תנסה ללמוד את הסולו של Time.

N a V e

New member
אני מניח שהוא התכוון לסולו בשיר

another break in the wall

אה.

אם ככה, אז לך על Comfortably Numb. הסולו הראשון מצויין וקצר, הסולו השני מצויין וארוך. הבעייה איתו זה שהוא חוזר על אותן "פראזות", אבל בוריאציות שונות.

קח סולואים מהופעות שלהם

והסולו בhave a cigar ובdogs. אבל אני ממליץ לך לא לשים את הדגש על הוצאת סולואים למרות שזה משפר את השמיעה המוזיקאלית- תנגן סולואים משלך!

וגם...

בימים האחרונים שמעתי הרבה את הגרסה של Echoes שהפלויד הקליטו עבור ה-BBC מתישהו בשנת 1971. זו גרסה פשוט מדהימה - יותר טובה מזו של האלבום, לטעמי. 25 דקות ללא נפילת מתח אחת. גילמור נותן שם סולואים אדירים... נכון שזה נשמע כמו דיבורים של fanboy טיפוסי, אבל זה פשוט נכון. ביצוע חזק... טוב, עכשיו אני נשמעת ראסמי כמו טרנסוש.

FloyDviR

New member
במלא בוטלגים...

יש המוני בוטלגים שמכילים בתוכם גרסאות שונות ולא פחות טובות מהמקור ל Echoes. ותאמיני לי ציףציף שאני יודע על מה את מדברת
קורה לי כל כך הרבה פעמים שאני שומע קטע באיזה בוטלג או הופעה שממש עולה על הגרסא של האלבום ...

אתה יודע

שאסור לדבר על דברים כאלו כאן. אבל את התשובה אתה יכול לנחש לבד....

למעלה