בקשה להצלת חיים

ISKABELKA

New member
בקשה להצלת חיים

שלום לכם , אני פונה אליכם בבקשת עזרה . לפני כשנה וחצי אימי חלתה בסרטן ,היא עברה 3 ניתוחים , 7 אשפוזים ,כימותרפיה .ולעשות את הסיפור שלי קצר , נכון לעכשיו אני קונה לאימי המון תרופות שהם מחוץ לסל הבריאות , הסכומים של תרופות פשוט מטורפים - לחודש מגיעים לכמה אלפי שקלים . אני בת יחידה , ואבא שלי נפטר לפני 14 שנה. בגלל ההוצאות הגדולות על תרופות של אימי, הגענו למצב מאוד קשה , שאפילו אין לנו אוכל בבית . כל האחריות על אימי נופלת אלי. אני נואשת ומבקשת ממכם עזרה . אני פתחתי לאימי קרן לתרומות בארגון "חברים לרפואה" בבני ברק. הנה קישור לקרן של אימי ב"חברים לרפואה" : http://www.haverim.org.il/funds/one_fund/52.htm אני צריכה להחזיק את אימי בחיים , כמה שניתן ולהילחם עד הסוף . כל שקל ייתן לאימי עוד שעה ועוד יום של חיים . המצב מאוד קשה,ואני נלחמת כל יום מחדש . גם אם יש אפשרות להפיץ את הקישור בין החברים , אולי ללימודים , לעבודה ? מספיק שיתנו שקל אחד כל אחד , זה ייתן לאימי עוד יום של חיים , והם יעשו מצווה גדולה . איך אני אומרת , אני צריכה לעמוד ליד הקבר שלה , שהיא תדע שאני עשיתי את כל 100 אחוז שיכולתי בשבילה . אם יש צורך , אני אשלח לכם מסמכים רפואיים של אימי , לפי בקשתך . את תרומתכם ניתן להעביר ל קרן מיוחדת שהוקמה לצורך כך בארגון "חברים" ע"ש "חברים" עבור קורוצקין רימה . בבנק לאומי סניף 856 מספר חשבון 30241/57 ניתן גם לתרום בכרטיס אשראי בטלפון: 03-5792220 ( עבור קרן של קורוצ'קין רימה ) . או לשלוח ש'ק למוטב בלבד לפקודת קרן ע"ש קורוצקין רימה. לת.ד. 6782 רמת-גן 52167. אם זה ייתן לאימי עוד יום של חיים , אז התברכנו ... תודה רבה לך , מכל הלב . בשמי ובשם אימי .

eaz1514

New member
מעבר לתרומות אני מציעה לפנות לשני גורמים

1. עזר מציון 2. הרב פירר רפואה שלמה לאימך אילנה

ISKABELKA

New member
תודה רבה לך על האיכפתיות ועזרתך .

לגבי הרב פירר - כבר פניתי אליו טלפונית ונאמר לי שהם מתעסקים בסיוע בציוד רפואי והסעות לחולים . לגבי התרופות - יש שם בן אדם שאחראי לתרופות - אבל הם לא טורמים כסף או תרופות לחולים - מה שהם עושים זה : כחולה צריך תרופה מחו"ל , אז אותו בן אדם מקבל כסף מהחולה ונוסע בשבילו להביא את התרופה . הם לא עוזרים הסיועה לתרופות . לגבי עזר מציון - גם אליהם פניתי ונאמר לי שמכיוון שאימי ואני לא תושבות בני ברק , אז הם לא עוזרים לאנשים מבחוץ , אלה רק לתושבי בני ברק בלבד . בכל אופן , אני מודה לך מאוד על תרומתכם , זה ייתן לאימי עוד אפשרות להמשיך להילחם וב"ה להחזיק מעמד במלחמה עם המחלה . שיהיו רק דברים טובים . בברכה. איזבלה ( בת של רימה , חולת סרטן)

דליה ח

New member
קשה שלא להתייחס

בקשתך נוגעת ללב. מקומם מאוד ומתסכל שמדינה לא לוקחת אחריות על תושביה החולים. וכל כך הרבה משפחות נאלצות לבקש תרומות. אני מתביישת במנהיגים שלנו שסדר העדיפות שלהם הוא כזה שהחולים נותרו מאחור.

eaz1514

New member
../images/Emo45.gif בושה וחרפה ../images/Emo46.gif

אני לא מודדת את המחלה של רונן בכסף, אבל סכומים לא מבוטלים בכלל יצאו מכיסנו לכיסוי טיפולים ותרופות מצילות חיים, זמן יקר הלך לאיבוד במאבקים עקשיים מול קופ"ח ומשרד הבריאות. שוב, בהצלחה באיסוף תרומות
אבל תפעלו במקביל בערוצים נוספים: לנסות להגיע למנכ"ל משרד הבריאות, לעו"ד שירה דונביץ (זכויות החולה), מחלקת הרווחה בעיריה במקום המגורים, עו"ס בקופ"ח, ומאוד חשוב לעיתונות, נסי את נתן זהבי הוא מאוד יעיל, אין לך ברירה. אילנה

eaz1514

New member
חשבתי על עוד משהו וסליחה שזה בא לי בהמשכים.

מה שם התרופה? אולי יש אנשים שברשותם נמצאת התרופה ואין להם צורך בה? אנחנו נהגנו להביא לבית החולים המון תרופות שלא היינו צריכים עבור חולים שקופ"ח לא אישרה להם. כמו כן יש בתי מרקחת שמוכרים תרופות כאלה במחירי עלות. אילנה, אמא של רונן

למעלה