בקשה להצעות!

adida27

New member
בקשה להצעות!

אני חילת משוחררת כבר 5 שנים, ומאז ומתמיד רציתי להגיע לשיחה עם פסיכולוג- כי תמיד הייתי לבד! האמת אני יודעת שהסביבה שלי לא ממש תאהב את זה ואפילו תיפגע אם הם ידעו את זה.. אני מרגישה שמשהו שונה אצלי, ואני לא יודעת איך ליצור קשר עם חברות/ חברים. בקשר לבן זוג- השנה נכנסתי למערכת יחסים ראשונה, שממש טוב לי- אבל זה לא עתיד! ניראה לי שהביטחון העצמי שלי ממש נמוך, לפעמים בגלל שהוא כזה אני "הופכת" אותו ומפריזה בביטחון העצמי! אני באמת שואלת... איך אפשר לפתח שיחה שם אנשים? איך אפשר ליצור קשר עם אנשים אחרים? אני באמת מבקשת הצעות כי אני באמת צריכה!!!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
להרגיש בנוח עם אחרים

עדידה, נראה שהיית רוצה למצוא דרך להרגיש בנוח בין אחרים, למצוא דרך לפתח שיחה, ולהיות את עצמך, אמיתית... לפעמים אפשר למצוא עצה בקרב אנשים שמרגישים כמוך, אולי תוכלי למצוא עצות כאלו בפורום ביישנים, ואולי אפשר לנסות להתייעץ עם איש מקצוע...

Caesarus

New member
מעגל חברתי

נשמע כאילו את מרגישה בדידות ורוצה לפתח את המעגל החברתי, יש כמה דרכים לעשות את זה, כמו להירשם לחוג כלהוא או קורס מעניין. אבל הכי חשוב לדעתי להרגיש אם עצמך טוב, אם תרגישי טוב ותשדרי לסביבה אנרגיות חיוביות יהיה לך הרבה יותר קל אם אנשים , והשיחה תזרום אם עצמה. העצה שלי במקרה הזה היא לעשות משהוא שיגרום לך להרגיש טוב, למשל :טבע,ים ,צילום משפחה.

למעלה