בקשה להצעות

smile2limori

New member
בקשה להצעות

הי, חדשה כאן. הצטרפת לפני כחודש לאתרי ההיכרויות השונים. אני מכירה בחורים, בינתיים ללא הצלחה, אבל הכל בסדר ממשיכים. מבקשת לרקבל רעיונות והצעות לאן הולכים לפגישה ראשונה ושניה ? הבנאליות של כוס קפה ולחזור כל פעם על עצמי כבר דיי מייאש. נא עזרתכם תודה

MaYcHuK

New member
אני אישית מצאתי גן די קרוב לבית

אין רעש אתם די מבודדים אין יותר מדי אינטימיות וזה לא בנלי ממליצה בחום!

no 33

New member
ואם האיש מתחזה או רמאי

תמיד יש הפתעות ולכן גם לא מומלץ להפגש בגנים

ד נ י ת3

New member
נשמע לי

מפחיד. אני כן מעדיפה את המקומות הבנאלים לדייט ראשון. מקום שהוא אינטימי מידי יכול להיות מלחיץ לשני הצדדים.

MaYcHuK

New member
שוב אסביר הגן הוא ציבורי

מואר ומלא אנשים פשוט לא רועש כמו פאב

LEATHER REBEL

New member
בגן שלך אזרע את הזרעים...

בגן שלך אצמיח שורשים... מתוך "בגן שלך" / כרמלה גרוס ואגנר (1991)

ד נ י ת3

New member
איך אני אוהבת את

ערן צור. אחד היוצרים היותר טובים שיש היום בישראל.

ד נ י ת3

New member
אז

תעשי הפסקה. קחי נשימה, ציברי אנרגיות, ותחזרי עם מרץ אם את מגיעה לדייט כבר מראש עם "לב כבד", או עם תחושה "מייאשת" זה לא ילך. חוץ מזה - אולי תסנני לפני? תמונה, שיחה וכו' יכולים לשמש מדד לסינון. דנית

ד נ י ת3

New member
אופסי..

אני חושבת שהחמצתי את הנקודה (טוב, אכלתי יותר מידי...) לדעתי עדיף דווקא כן ללכת למקומות הבנאלים האלה. היה לי פעם דייט עם בחור על שפת הים - היה מאוד אינטימי, אבל לא ממש הכרתי אותו - כך שהאינטימיות הזאת יצרה אי נוחות. שוב סליחה... דנית

smile2limori

New member
יש אויר דווקא

דוקא יש לי אויר ומרץ, פשוט מחפשת משהו אחר. ולא בתי קפה כל פעם

straycat

New member
במקום כוס קפה...

אפשר להזמין כוס תה, זה כבר גיוון
לדעתי, אין נוח יותר מבית קפה לפגישות ראשונות. זה מקום ציבורי, מואר, יש בו עוד אנשים, הגישה נוחה, ועם זאת, מאוד קליל ולא מחייב. אם את משתעממת, פשוט החליפי בתי קפה, קבעי כל פעם במקום אחר. אפשרויות נוספות (ובטוחות) הן: פגישה במוזיאון, קולנוע (אפשר לדבר לפני ואחרי הסרט), ירידי תערוכות למיניהם, טיילת (מוארת ושיש בה עוד אנשים) ואפילו תוך כדי סיבוב בקניון...

למעלה