בקשה להשתתפות במחקר

בקשה להשתתפות במחקר ../images/Emo24.gif

שמי קובי ואני חלק מחברת "דסקוס הגליל" אנחנו עוסקים בגידול וייצור מערכות פדיקור וטיפולי עור ע"י דגים,זהו טיפול ידוע ומוכר בכל העולם, כרגע אנחנו מובילים מהלך גדול כדי למצוא פתרון למחלת הפסוריאזיס ויוצאים למחקר מקיף בשיתוף פרופסור למחלות עור בבית חולים גדול בארץ,אנחנו נשמח לעזרתכם כדי למצוא פתרון למחלה ולעזור לאלפי חולים בישראל,בימים אילו אנחנו מתחילים את המחקר ואנחנו מחפשים כ-10 מתנדבים מאיזור אצבע הגליל שילוו ויעזרו לנו במחקר. עזרתכם תעזור לנו לחולים מאד,מחכה לתשובה. מספר ליצירת קשר 054-6363052 קובי,או ע"י חזרה במייל. בברכה צוות "דסקוס הגליל".

b0b02

New member
דרך התקשרות נוספת

תושבי אצבע הגליל שלום דרך התקשרות נוספת להשתתפות במחקר. משרד: 04-6997152 בברכה, דסקוס הגליל

b0b02

New member
כתובת מייל לשליחת פרטים

במידה ולא עונים במשרד אפשר לשלוח מייל הכולל:שם ומספר לחזרה ויחזרו אלכם בהקדם [email protected] בברכה, דסקוס הגליל

zepelin

New member
בדרך כלל אני אוכל את הדגים, לא הם אותי. במה מ

מדובר ? האם זהו סיפור זהה לשיטה התורכית בה הדגים נוגסים בנגעי הפסוריאזיס?

Pali9

New member
שלום לקובי ויונה טאוב...

אתר נפלא הוקם ע"י חברת http://www.discus.co.il/he_IL/index.aspx ונכון, יש להם ספא דגים, אז מה חדש במחקרכם קובי? האם בכוונתכם להביא ארצה דגים אוכלי אפידרמיס ממזרח טורקיה? מדוע לבקש מתנדבים אך אתם לא משחררים כאן אף פרט אודות ה'מחקר' אם הכל כשר, שחרר פרטים בסיסיים - זמן השתתפות, מיקום ה'מחקר', כמה שעות בשבוע..... ת ו ד ה

b0b02

New member
לאנשי האגודה

שלום רב לקבלת כל הפרטים אפשר להתקשר למשרד, 04-6997152 תודה

Pali9

New member
קובי, קובי וגם b0b02

אפילו ה"מוסד" יותר גלוי ופתוח מכם, ראה אתרם! כעת כולנו "מוזמנים" להתקשר אליכם.....הזנב מכשכש בכלב. תצליחו.

למעלה