בקשה להשתתפות במחקר

שירה גו

New member
בקשה להשתתפות במחקר

שלום לכולם,
כתבתי פה כבר לפני שבוע, ואני עדיין מחפשת משתתפות נוספות, אז אני כותבת שוב:

אני מחפשת נשים שעוברות בהווה טיפולי פוריות, ויהיו מוכנות לקחת חלק במחקר קצר.
המחקר בנושא של הסתגלות נפשית של נשים לטיפולי פוריות חוזרים, נערך במסגרת לימודיי לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית.
הוא דורש רק מילוי של שאלון קצר, באורך של כ-10 דקות ושאלון המשך באורך דומה בעוד מספר חודשים.
המטרה של המחקר היא לתרום לידע בנושא, וגם לאפשרויות הטיפול והסיוע לנשים שעוברות תהליך כזה, שהוא לפעמים ארוך ולא פשוט בכלל.
אם יש כאן נשים שזה רלוונטי עבורן, אני אשמח אם ייכנסו לשאלון בלינק המצורף, שם גם יש פרטים נוספים על המחקר.
בנוסף, אם אתן מכירות נשים נוספות שזה רלוונטי עבורן, אני ממש אשמח אם תפיצו הלאה ....
https://ruppin.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_73tG0mNJxKLrICV
תודה רבה ושבוע טוב!

קולולה

New member
ביקורת בונה

יש שם כמה שאלות שיוצרות את ההרגשה שהשאלון לא מתאים לנשים שהן כבר אמהות ונמצאות שוב בסבב של טיפולים (כמו הנשים בפורום הזה), למשל כמה זמן עבר מאז גילוי הבעיה (נצח... הרי כבר עברנו מאז סבב טיפולים אחד לפחות פלוס הריון) או כמה זמן מנסים (הרי כבר ידענו שיש בעיה... אז מה נחשב נסיונות, אם אנחנו בלי אמצעי מניעה מאז הלידה? תחילת הטיפולים?).

מניחה שכבר מאוחר מדי לשנות את השאלון, ואני לא יודעת אם יש לך רקע בטיפולים, אבל לפעם הבאה, כדאי אולי לודא שכל השאלות ברורות ומובנות והגיוניות על ידי האוכלוסיה שמשתתפת במחקר.

וגם את מחפשת נשים שהן בטיפולים להריון ראשון, תמצאי הרבה יותר משתתפות בפורום השכן, פורום "פוריות". רק בקשי אישור מהמנהלות לפני ה]רסום, כמו שאני מקוה שעשית בפורום הזה

למעלה