עניי עירך קודמים
Active member
בוקר טוב לכל המשכימים קום.ביום שני הייתה בעיר מגורי סופת ברקים ורעמים אשר הביאה בבת אחת להפסקת שירותי טריפל הוט טלויזיה+אינטרנט+טלפון.
לאחר מספר שעות הכל חזר לעבוד למעט ממיר פייבר בוקס והטלויזיה המחוברת אליו.
לאחר ביקור טכנאי הוט התברר כי נגרם נזק מהממיר הזה לכניסת ה-HDMI בטלויזיה וכעט ממיר הפייבר בוקס (שאופס על ידי הטכנאי)מחובר לאותה טלויזיה דרך חיבור AV אחר של סקרט וכבלי RCI .
ישנה ירידה מסויימת באיכות שידורי הטלויזיה בשל חיבור נחות יותר.
שאלותי הן :
-האם הוט אחראית לתיקון הנזק שנגרם לטלויזיה (לציין שלא היתה הפסקת חשמל כלל ,אולי למשך שניה,הטלויזיה עובדת ורק החיבור הספציפי נפגע) ?אם כן איזה פיצוי יש לבקש מהם ?
-האם יש בתקנות החוק התייחסות כלשהי למקרה כמו שלי ?
אם זיכרוני לא בוגד בי ,זכור לי סיפורים מעבר שבהם ממיר מסוג מגיק HD מקליט של הוט גרם ללקוחות פגיעה והריסה של כניסת HDMI בטלויזיות.אינני זוכר ולא מצאתי האם לקוחות אלה של הוט פוצו על ידי החברה .
תודה מראש למי שימסור לי מידע בנושא וחג חנוכה שמח לכולם.
לאחר מספר שעות הכל חזר לעבוד למעט ממיר פייבר בוקס והטלויזיה המחוברת אליו.
לאחר ביקור טכנאי הוט התברר כי נגרם נזק מהממיר הזה לכניסת ה-HDMI בטלויזיה וכעט ממיר הפייבר בוקס (שאופס על ידי הטכנאי)מחובר לאותה טלויזיה דרך חיבור AV אחר של סקרט וכבלי RCI .
ישנה ירידה מסויימת באיכות שידורי הטלויזיה בשל חיבור נחות יותר.
שאלותי הן :
-האם הוט אחראית לתיקון הנזק שנגרם לטלויזיה (לציין שלא היתה הפסקת חשמל כלל ,אולי למשך שניה,הטלויזיה עובדת ורק החיבור הספציפי נפגע) ?אם כן איזה פיצוי יש לבקש מהם ?
-האם יש בתקנות החוק התייחסות כלשהי למקרה כמו שלי ?
אם זיכרוני לא בוגד בי ,זכור לי סיפורים מעבר שבהם ממיר מסוג מגיק HD מקליט של הוט גרם ללקוחות פגיעה והריסה של כניסת HDMI בטלויזיות.אינני זוכר ולא מצאתי האם לקוחות אלה של הוט פוצו על ידי החברה .
תודה מראש למי שימסור לי מידע בנושא וחג חנוכה שמח לכולם.