בקשה לועד לפיד/פורום תרבות

ofer62

New member
בקשה לועד לפיד/פורום תרבות

אתמול ראיתי את הפלייר שחילקו ועד הישוב לפיד ,לחגיגות יום העצמאות ועשור ללפיד שיתקימו בלפיד . יהיו זיקוקי דינור, מדרחוב הומה אנשים, במת להקות מקומיות, דוכני מזון ואני קורא את הפלייר וכולי רועד ומתרגש מאושר, הרי סוף סוף כבר עברו להם 10 שנים, אולם בזוית העין אני קולט לפתע את התאריך שמתנוסס על הפלייר בגאווה 3.5.06 שעה 17:00 הלא זה יום רביעי ... רגע אבל ערב יום העצמאות למדינת ישראל חל ביום שלישי בערב מייד לאחר צאת יום הזיכרון לחללי צה"ל , ולא ביום רביעי !!! היעלה על הדעת שביום העצמאות שחל ביום שלישי בערב לא אחגוג כאן בלפיד ? היעלה על הדעת שאחרי 10 שנים כאן בלפיד אלך לחגוג במקום אחר ? למי אכה בראש עם הפטיש ביום חגי ? על מי אשפריץ קצף ועם מי אתחכך ברחובותיה הצרים של ישובי הקט בבוא היום הרי זהו יום חג לכל מדינת ישראל . היעלה על הדעת שאת יום העצמאות חגים כאן בלפיד ביום אחר ??? כל היום אני חושב,יושב וחושב, חושב ויושב והגעתי למסקנה, שככל הנראה נפלה כאן טעות בהדפסה . אנא מכם ועד לפיד/פורום תרבות היקרים תקנו מהר את הטעות שהמונים לא יבואו ביום הלא נכון, ומצד שני שלא יקרה מצב, שיבאו בערב החג יום שלישי וימצאו גן סגור ... הצעה : או שתשנו את המסיבות והזיקוקין לערב יום שלישי הלא זה ערב חג או שתשנו את תאריך ערב החג ... אבל אז תהיו חייבים להזיז גם את יום הזיכרון וזה בלאגן שלם, אבל איך שתרצו, רק תעשו משהו כי אני כבר עם הפטיש ביד והמנגל והסטקים מוכנים, ואני קצת מבולבל . תעזרו לי בבקשה

למשפריצי הקצף ומכי הפטישים

האירוע מתקיים כרגיל. למחרת כשתבוא כבר יגמר לך הקצף ויתעקם הפטיש ואז אפשר יהיה לחגוג בשקט. התסכול שלך בתור "מכה פטיש" ו"משפריץ קצף" מאד מובן אז תנסה להתגבר.

אז מה בסוף זה טעות או לא?

לא הבנתי מסיבת יום העצמאות של לפיד מתקיימת במוצאי החג? כלומר אין אירוע בערב יום עצמאות?

מסיבת יום העצמאות ביום החג עצמו

ולא בערב החג. אני משער שבגלל כמות האירועים שמתוכננים למסיבה שכוללים גם מתקנים לילדים ומספר הופעות היה צורך להעביר את הכל ליום העצמאות עצמו. פותח השרשור כמובן התכוון ללעוג ולהתנצח בלשון צינית, לא יותר מכך. יובל.

amuta2

New member
אני חושב שזה רעיון מצויין

בשל כניסת החג בשעה מאוחרת הילדים הקטנים כבר כמעט נרדמים וממש לא נהנים. רעיון מצויין לעשות זאת ביום החג עצמו בשעה מוקדמת יותר. אני בטוח שזה גם חוסך עלויות כי המחירים בערב החג של כל ספקי השרותים מופרזים לחלוטין.

למעלה