בקשה לזערה דחופה ממש

lironana

New member
בקשה לזערה דחופה ממש

שלום לכולם, נתקעתי עם עבודה באוניברסיטה שקשורה למגדר שאני לא מצליחה לחשוב על פתרון לשאלת המרצה ואני ממש בדקה התשעים...אני מבקשת את עזרתכן ועזרתכם: אם הייתן רואות פרסומת בעיתון לאופנת בגדים לגברים שהיה עליה כיתוב כזה: "תגיד מי הבחורה שאתה רוצה ונגיד לך מה ללבוש- יום חמישי, 23:00, עוד חצי שעה אתה בבר, חושב על משפט פתיחה טוב?עזוב אותך, אם תלבש בדיוק מה שהיא אוהבת – בכלל לא תצטרך מילים" וברקע יש תמונה של גבר חסון חשוף חזה עם ריבועים שמחזיק שתי חולצות עם מבט מתלבט בין שתי החולצות...ובעבודה התבקשתי להציע שינויים לפרסומת הנ"ל שיכולים לתרום לחברה שיוויונית יותר. נא עזרתכם הדחופה בבקשה, אני באמת מעריכה שאתם נותנים סיוע לכולם. עדי שרון.

Cobe Anan

New member
אם לא תלבש כלום- היא תיבהל.

תהיה בנאדם, תלבש משהו! (התאחדות הגברים הסטרייטים שלא עושה להם את זה לראות את הפרונט החשוף של דודי מרוח להם באמצע ה`בלייזר`)

../images/Emo45.gifמבריק!

תגידו 'לא' לתמונות גברים בבלייזר! קץ לשחיטות! תביאי עוד דוגמניות בלבוש מינימלי! מכות לרענן שקד!

Cobe Anan

New member
אנשים שצריך להרוג #2537:

כאלה שקונים בלייזר בגלל התמונה של דודי בלסר לבוש בחיוך בלבד. אנשים שצריך להרוג #2538: כאלה שמתעמקים בתמונה "כי המכנסיים האלה ממש יפים.. אולי גם אני אקנה זוג...?"

Piren

New member
לבטל אותה לגמרי

כי הרי אין שום דבר שיכול לעשות אותה שיוויני חוץ מלשים "\הי" וכו' (להפוך את הכל שיפנה לנקבה) ולהוסיף תמונה זהה של בחורה באותה פוזה (סלש גדול באמצע יכול גם לעבוד
) . אגב, בכלל בשביל חברה שיוויונית, תצטרכי גם להוסיף תמונה של אנשים מכל המוצאים, אנשים בעלי נכות, טרנסג'נדרים וכו' וכו' וכו' (ואל תשכחי גם לתרגם את הטקסט לכל שפה מדוברת בארץ, ושיהיה בהצלחה לתרגם ללטינית). קיצר, אין אפשרות לעשות את הפרסומת שיוויונית

Cobe Anan

New member
עכשיו עליתי על כמה שזה מטומטם...

זאת פרסומת לחברה שמייצרת בגדי גברים.. מה לעזאזל אמור להיות שוויוני בזה? עוד מעט יתנו לך גם להפוך פרסומות של אולווייז אולטרה לשיוויוניות... די, אנחנו שונים! כוסאמק, תכירו בזה. ובשביל השוויון, גם כוסאבוק, אוקיי?!

למעלה