בקשה לחוות דעת.

נהורית1

New member
בקשה לחוות דעת.

שלום לחברים.
אני מחפשת לנסוע ליוון בקרוז. נראה לי של'מנו ספנות' יש בדיוק את המסלול והתאריך שמתאים לי. הבעיה ששמענו קצת דעות שליליות על החברה הזו. לכן אני חוששת מאד לנסוע דרכם. האם מישהם, נסעו דרכם ומה ההתרשמות.

תודה לתשובתכם הכנה.

ובכן-

נסעתי כמה פעמים במנו....ועוד כמה בחברות אירופאיות ואמריקאיות!
אכות השרות של חברת מנו טובה מאוד!!!
ממליץ!!!
&nbsp
עופר דואק
חיפה

oren1947

New member
תשובתי הכנה..בהפלגה האחרונה איתם שטנו לאי רודוס ולכרתים..

לאיוס ניקולאוס שבמזרח האי[כרתים כמובן]
היציאה לאוניה מהבית[קריות]היתה נוחה מאד עם המטרונית שעוצרת ממול.ההתכנסות די מהירה בסך הכל,קצת דוחק אבל סביר.
העלייה לאוניה וקבלת הקבינה[התא] שהיה די צפוף וצר אבל סביר ללמודי נסיעות שכמונו.
האוניה בסדר גמור,חדרי האוכל אכן צפופים מעט והיה מתאים להגיע לארוחה מוקדם,כמויות אוכל מספיקות בהחלט והכל מכל.אחה''צ היא מפליגה לדרכה..תוכניות בידור נחמדות ורודוס האי מתקרב..סימטאות תיירים וחומת העיר משמשות את המשייטים שהגיעו..כבר ביקרנו פה ותמיד נחמד כאן.אח'כ כרתים המרוחק..וגם שם יורדים לשוטטות נעימה..ההפלגה עצמה שקטה באוניה והישיבה בסיפונים בשעות היום והלילה אכן חוויה!

https://www.youtube.com/watch?v=UIh6JAzVKPM&t=1s

yossialef

New member
קחו בחשבון שלמנו ספינה חדשה מקיץ 2019. אבל...

בספינה הקודמת (הגיגת) הפליגה אשתי פעמיים. לפני שלוש שנים היה בסדר יחסית.
למרות תורים לאכול ואוכל שאזל לפרקים. מקומות הישיבה בחדר האוכל שהוזמנו
מראש (ע"פ בקשת צוות האוניה), היו בגדר המלצה !! לא הושיבו היכן שהוזמן והקבוצה פוצלה לכמה שולחנות. אבל... כקבוצה הייתה אווירה נחמדה.
בהפלגה האחרונה לפני כ-10 חודשים זה היה זוועה. סדינים לא הוחלפו, התאים/חדרים לא נוקו, השרותים נשארו מלוכלכים (מגבות ונייר טואלט סופקו).
את השולחנות בחדר האוכל לא ניקו בזמן ועוד... למזלה זו הייתה הפלגה קצרה.

לסיכום. עדיין לא קבלתי עדכונים לגבי הספינה החדשה כאמור. אבל.... ע"פ "החוויות" מהספינה הקודמת, לא הייתי ממליץ להפליג בה בשלב הזה.
כל זאת עד לקבלת אינפורמציה מעודכנת לגבי הספינה החדשה.

בהצלחה.

ט.ל.ח

נהורית1

New member
זה לא כל כך משנה אם נוסעים בגיגית או בחדשה.

מה שמשנה זה איכות השירות ונוחות הנוסעים. אם מקבלים 100 איש במקום שמתאים רק ל-50, כמה שהאניה תהיה גדולה ומרווחת היא לא תספק נוחות ומימלא השירות יהיה גרוע.
ותודה לחוות דעת עיניינית.

oren1947

New member
הרי כרטיסים נמכרים לפי כמות התאים..

אם היית סבלנית להמתין לקיץ הבא בכדי שלא תצא חופשתך בימות החופש הגדול[ילדים]הרי תהני יותר

לאונידס

Active member
כדי להקל על ההחלטה, מה האלטרנטיבות שלך?

הרי אין כמה חברות ספנות שאת יכולה לבחור בינהן

נהורית1

New member
יש. אלא שהמטרה שלי יוון מטאורה.

והחברות האחרות לא נוסעות לשם. למנו יש בדיוק את המסלול שאני צריכה.
אבל כפי שכתבתי יש לי חשש כבד בגלל המלצות שליליות.

לאונידס

Active member
זו כוונתי, זה-מה-יש ועם זה תצטרכו להסתדר

מכיוון שאין לכם יכולת בחירה אני מציע שתבדקו אילו נושאים ספציפיים עשויים להפריע לכם ואיך תתגברו עליהם, כי גם אם יש נושאים בעייתיים אין לכם אופציה אחרת.
למשל האם אתם מקבלים מי שתיה חופשי או שאתם צריכים לרכוש אותם.

אלא אם אתם מוכנים להחליף את ההפלגה בטיסה, תרכשו כרטיסי טיסה לסלוניקי עם ראיין או איגאן (פחות משעתיים טיסה), תקבעו בסלוניקי טיול עם מדריך ורכב למטאורה (יש כמה מדריכים מקומיים דוברי עברית), ועל הדרך מכיוון שחסכתם ימים בהפלגה המדריך יכול גם לעשות לכם סיור בסלוניקי ולקחת אתכם לאדסה, וכמובן שאתם יכולים לטייל עצמאית.
במידה ורלוונטי יש לכם אופציה נוספת לבחירה ותוכלו לשקול אילו מהחלופות מתאימה לכם יותר
כמובן שהאופציה הזו לא רלוונטית אם אתם לעוניינים רק בהפלגה ולא בטיסה.

z1george

Member
מנהל
מטאורה- בצפון יוון - למה לשוט

קחי טיסה זולה לסלוניקי ומשם ברכב או סיור מאורגן חד יומי למטאורה
לא ברור למה להטלטל באניה ימים ארוכים - אם דווקא זה הקטע שאת חוששת ממנו

לדעתי עדיף לבדוק מי בדרך כלל ציבור הנוסעים בהפלגות האלה

כי יש אנשים שהאוכלוסייה יכולה להוות בעייה מבחינתם.

למעלה