בקשה לטטיה

חן4321

New member
בקשה לטטיה../images/Emo100.gif

באחד האלבומים שהעלת ישנו תיק שמוצא חן בעיני ביתי מצרפת קישור שלו ושואלת יש תרשים לתיק? איך עושים? מאיפה מתחילים?

tatia

New member
אין הסברים לזה

זה תיק שלקחתי מאיזה חנות אונלין ותצוגת אופנה של מעצבים..הוא עולה מאוד דולרים:))) צריך לבד לחשוב איך לסרוג אותו...

חן4321

New member
../images/Emo51.gifטטיה

אודה לך אם תעזרי לי בחשיבה..איך לסרוג אותו..אני לא מומחית גדולה במסרגה אחת ...ואיזה חוט..? מודה לך מאד על תשובתך המהירה

haya53

New member
סריגת תיק

לפי איך שאני רואה זה נראה כמובן סרוג עמודים ופופקורן ולאחר מכן רקמה מלמעלה. לדעתי אם יש לך מושג בסריגת קרושה תפעילי קצת את הדימיון ואולי תעשי לך גיזרה על נייר פרגמנט ולפיה תסרגי.

חן4321

New member
../images/Emo51.gifחיה

זה אכן נראה סרוג מעמודים חשבתי על גיזרה...חשבתי גם על סריגת בסיס שיהיה התחתית של התיק ועליו לבנות את התיק..נראה לי שיש פה סריגה מעל העמודים...כלומר את הפופקורן לא סורגים כחלק מהעבודה אלא משלימים אחרכך... יש לי גם שאלה לגבי החוט...איזה חוט יתאים?

haya53

New member
תיק

חן נשמע מאד הגיוני מה שכתבת, ולגבי החוט נראה לי שהכי מתאים יהיה משהו מכותנה ומסרגה 3 עד 3.5 וכמובן לחשוב אחר כך גם על ביטנה ואולי אפילו ריצרץ לסגירה הידיות נראות לי כמו משהו מעור . לדעתי כדאי לחשב עלויות לפני שעושים דבר כזה כי זה אמור לעלות לא זול. חב' חוט כותנה עולה בין 9-ש"ח ל-11 ש"ח חב' הכותנה באות בחבילות של 50 ג"ר, ביטנה בטח עוד משהו כזה והרצועות עור גם כך. צריך לברר כמה יעלה מוכן ולראות עד כמה את מוכנה להשקיע כי יש גם הרבה עבודה כאן. בכל מקרה בהצלחה ואשמח לראות את מה שיצא לך במידה ותעשי אותו.

חן4321

New member
תודה חיה

גם אני חשבתי על ההשקעה הכספית יש לי בבית חוטים מכותנה... בעבר סרגתי מהן מפות... חשבתי על סריגה בחוט כפול...מה דעתך?

haya53

New member
תגובתי

חן תגובתי היא שתנסי כי יכול להיות שבחוט כפול יהיה אולי כבד מדי בכותנה. אבל כמו שאת אומרת יש כבר בבית א6ין מה להפסיד אז תנסי ותצליחי

tatia

New member
לפי מה שנראה לי לעין

התיק הזה סרוג בחצי עמודים, ואחר כך מעל החציים האלו סורגים עם מסרגה אחת הריבוע ( עיניי שרשרת סרוגים בתוך סריגה), אחרי זה סורגים בתוך הריבוע פופקורנים. שימי לב שהפופקורן המפוזר סרוג בשתי מסרגות!!( הגדלתי את הקטה). רואים גם שיש קשירה למלה..

חן4321

New member
המון תודה טטיה

באמת ראיתי שהבליטות המאורכות הן עם שתי מסרגות...אפילו חשבתי שאולי מילאו אותן במשהו כדי ליצור נפח... וגם אני חשבתי שזו סריגה בשלבים... יש לי חוט כותנה דק שסרגתי אתו מפות ...נראה לך שאם אסרוג אותו כפול זה יתאים? ושוב המון המון תודה

למעלה