בקשה לטיפים לשיתופי פעולה, מפיצים, משווקים און-ליין וכדומה

anat2605

New member
בקשה לטיפים לשיתופי פעולה, מפיצים, משווקים און-ליין וכדומה

הי חברים אני מנהלת שיווק בחברת סטארטאפ. אנחנו מנסים להרחיב את הפעילות שלנו והמכירות דרך שיתופי פעולה, מפיצים וכדומה שיוכלו לפרסם אותנו, או את המוצרים שלנו במסגרת הסכם שת"פ ובתמורה כמובן (מאחוזים, לשימוש מוזל במוצר שהוא מהמם (אובייקטיבית משהו:), לפרסם בחזרה - גם לנו יש רשימות תפוצה איכותיות ורימרקטינג של עשרות אלפי אנשים וכדומה.
אני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל.. יש רעיונות למי אפשר לפנות, איך מגייסים מפיצים נאמר מובילי דעת קהל / בעלי השפעה במדיה שיוכלו לכתוב או למכור חלק מהמוצרים שלנו בתמורה ל X/Y/Z?
תודה רבה מראש,

שיתופי פעולה עסקיים

ראשית המון בהצלחה.
תוכלי לפרט קצת יותר על התחום של המיזם שלכם זה יוכל לסייע בחיבורים.

anat2605

New member
בשמחה:) אנחנו חברת סטארטאפ בשם אסקימו

הי נדב ותודה על התשובה:) אז כאמור אני מאסקימו - Askimo.com – ערוץ הטלוויזיה ואתר המומחים הגדול בארץ המרכז בתוכו למעלה מ-5000 תכנים שצולמו בוידאו עם וע"י מומחים כמעט בכל נושא בעולם. אנחנו פועלים בעיקר ב 4 זירות עיקריות:

אולפני הטלוויזיה שלנו בהם מוקלטים ראיונות מקצועיים ושיווקיים ע"י מנחים מקצועיים, תוכניות טלווזיה ע"י מומחים שונים וכדומה.
סדנאות וקורסים המעניקות למומחים שלנו את מיטב הכלים לקידום העסק או המומחיות האישית (מקצועית) שלהם דרך שיווק בוידאו.
מערכות חכמות לשיווק בוידאו, ביצוע ראיונות, ייעוץ ללקוחות ושידורים חיים אינטראקטיביים מכל מקום בעולם בלי תוכנות או ציוד מיוחד כלשהוא,
והדובדבן:) - אתר אסקימו עצמו, המרכז בתוכו למעלה מ-5000 תכנים שצולמו בוידאו עם וע"י מומחים כמעט בכל נושא בעולם: רפואה, משפטים, כלכלה, עסקים, נדל"ן, עיצוב פנים, חינוך – ועוד רבים טובים.

הטכנולוגיה של אסקימו מאפשרת למומחים שלנו לשדר בפשטות וקלות מכל מקום בעולם (מהבית, מהעסק, מהמשרד וכיו"ב) מבלי להוריד תוכנות או לרכוש ציוד מיוחד. את סרטון השידור שמצלמים המומחים ניתן לשלוח מיד לאחר הצילום לכל נמען/ת או רשימת תפוצה רלוונטית ויותר מכך, ניתן להטמיע – כלומר ממש להעתיק בלחיצת כפתור את הסרטון שצולם בחינם לכל אתר, דף פייסבוק וכדומה.

ממש לאחרונה התחלנו בפתיחת קמפיינים שיווקיים ופרסומיים אופ ואון-ליין. ברשותנו רשימות תפוצה איכותיות של למעלה מ-14,000 איש, בחלקן מקוטלגות ע"פ תחומי עיסוק, ענין וכדומה ורשימת רימרקטינג (גולשים שהיו באתר שלנו ולכן יכולים להיחשף לכל פרסום שנעשה על ידנו באופן ממוקד ואפקטיבי) שעומדת על למעלה מ-10,000גולשים, וזאת תודות לתכני הוידאו העשירים הקיימים באתר, הזוכה לכמיליון חשיפות בחודש.

מתוך אמונה אמיתית ועמוקה כי שיתוף פעולה קטן כגדול אך איכותי והוגן משמעותו בראש ובראשונה תרומה וצמיחה לכל הפחות לשתי חברות / גופים שונים, אנו מבקשים כעת למצוא חברות וגופים דומים שרוצים להרחיב את הפעילות שלהם, המכירות והרווחים ולקדם שיתופי פעולה במסגרתם נוכל לפרסם ולהתפרסם במסגרת השת"פ, ובעיקר שיתופים שיוכלו לקדם מכירות של אחד או יותר מערוצי אסקימו לאחר התנסות והכרות עימו (כך שההמלצה תהיה מכל הלב:) בעד אחוזים נאים מכל הכנסה או בעד התנסות במוצר וככלל פתוחים לרעיונות והצעות לשת"פ.

אשמח לשמוע את דעתך
תודה

התכנים הם B2B או B2C ?

זה מאד משמעותי לאופן בו אתם מתכננים את השיווק
&nbsp
כפלטפורמת B2B זה נראה מעולה ויחסית ניתן לקדם זאת בלא מעט ערוצי תוכן באופן פשוט
&nbsp
&nbsp

click maker

New member
יש שיטה מעולה לגיוס שיתופי פעולה

כנס לפורומים מומחים בתפוז או בפייסבוק לקבוצות רלוונטיות ותבקש מאנשים להמליץ עליך בנוסך כגון:
אני מחברת אסקימו ואנחנו מגדילים את הפעילות, אנחנו מחפשים ממליצים. כדי שתוכל להמליץ עלינו אני רוצה להציע לך שירות בחינם לחודש ו...
כשפונים לאנשים בגובה עיניים יש הענות גדולה. צור איתי קשר, אני גם יכול להמליץ עליך דרך הרשימה שלי

למעלה