בקשה לטיפים

eilat11

New member
בקשה לטיפים

אני משחק טקסס הולדם כימעט ורק טורנירים..80% מהפעמים אני יוצא ללא הפסד (כלומר או לא מופסד או מורווח). סופ"ש האחרון החלטנו לעשות קצת קאש גיים , שיחקתי 3 משחקים ובשלושתם הפסדתי הכל. יכול להיות שזה היה קצת מזל רע, אבל אולי אני לא יודע כל כך לשחק קאש, משהו יכול לתת טיפים לאחד כמוני שנעול על צורת משחק של טורניר שרוצה לשחק קצת קאש? תודה!

DoubleN

New member
יש ספר מומלץ

בשני חלקים Harrington on Cash Games Vol 1,2 של Dan Harrington שכתב את הספר הטוב והמקיף ביותר על טורנירים, והספר הנ"ל עוסק במשחקי קאש, אמנם לא קראתי אותו כי אני לא שחקן הולדם, אבל הביקורות מאוד חיוביות. יש גם ספר מומלץ של של סקלנסקי ומילר No Limit Hold 'em Theory And Practice שיעזור לך מאוד.

shaywh

New member
אתה צריך לזכור שהמטרה שלך שונה

מזה הכל נגזר בטורניר אתה חייב לאסוף צ'יפים כדי להתקדם. במשחק קאש המטרה שלך היא לצאת בסה"כ ברווח. זה מחייב הרבה פחות פעילות מצדך. אתה צריך לשמור על איזון רק עם הבליינדים שאתה משלם. כל שאר מה שתעשה זה כי אתה רוצה וכי זה מתאים, לא כי אתה חייב להתחיל לזכות קצת. התחושה שלי היא שאם תפנים את זה מצבך ישתפר.

All In Poker

New member
משחקי קאש

כמו שאמרו כאן צריך פתוח לשרוד ויותר להתקדם. אבל העצה שלי באה דווקא מכיוון אחר - תיזהר על הכסף שלך. שחקנים רבים שעברו מטורניר לקאש גילו מה זה להפסיד הרבה כסף. חשוב להשאיר דברים בפרופורציות. לגבי ספרים - אתה יכול למצוא את שני ספרי הקאש של הרינגטון אצלנו באתר אול-אין: http://www.all-in-poker.co.il בברכה, יניב.

2המרפא

New member
תפנם את ההבנה הבאה שלי שני המשחקים

שונים לחלוטין ולמדתי את זה על עצמי וכיסי. אני שחקן טורנירים מצוין ולרוב אני יוצא מורווח גם בלייב וגם באינטרנט. כשהתחלתי לשחק קאש לא הבנתי למה אני מפסיד, לקח לי זמן להפנים שאגרסיביות שמשרתת אותי בטורנירים היא דווקא הורגת אותי בקאש צריך לשחק הרבה יותר לאט ומחושב.

למעלה