בקשה ליעוץ......

אביטל23

New member
בקשה ליעוץ......

אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס ושמעתי שקיים טיפול ברפואה האלטרנטיבית, נמאס לי ליטול את כול הכדורים האילו ורציתי לדעת אם יש טיפול שאכן עוזר לבעיה ואם לא לפתור אותה לגמרי , אפילו לאזן את הבלוטה שלא בכדורים. עוד שאלה שלי היא האם לרפואה האלטרנטיבית יש איזשהי נגיעה להפרעות אכילה. אשמח לקבל תשובה. ואם אני כבר כאן, אאחל לכם חג שמח ושנה טובה. אביטל

משלימה

אביטל שלום! בעיקרון יש תשובות חיוביות לענין שהעלת. אני מציע לך לפנות למטפל רב-תחומי - נטורופת ע"מ לעבור ראיון עומק ורק אז להציע לך טיפול יעיל, מהיר ובטוח לבעיות. אם הטיפול יתבסס רק על הסימפטומים שאת מציינת העבודה אינה נכונה אלא צריך לעבוד בגישה המערכתית הכוללת לא רק את הגוף אלא גם זווית רגשית - נפשית. רק בריאות!

דיקור תריס

שלום! לא שולל את האופציה כטיפול. אני אישית אינני מבין לעומק בענין זה, למעט העובדה שניתן לעבוד על המרידאינים המתימים לאיבחון וחיזוק הצ´י וכד´. מניסיוני טיפולים אחרים כגון: הומאופטיה, תוספי מזון ותמציות פרחי באך הגיבו יפה. רק בריאות!

meroi77

New member
בהחלט שווה לנסות

שלום אביטל סבלתי בגיל 25 מבעיה זו(לפני 6 שנים) והרופא אמר לי שכנראה אקח הורמון כל החיים אמרתי לו תודה והלכתי למטפל אלטרנטיבי בת"א שמאבחן האמצעות קניסיולוגיה הוא נתן לי מספר תוספי תזונה, כעבור חודש המצב התאזן לגמרי. יש לציין שמצבי היה חמור כתשעה חודשים לא קיבלתי מחזור רזיתי מאוד, סבלתי ממצבי רוח והרופא אמר שקשה לו להבין איך בכלל תפקדתי עד שהגעתי אליו אז שווה בהחלט לנסות. הרעיון הוא לשקם את הבלוטה לתפקוד תקין ולא להרגילה ל"קביים" בדמות הורמונים מלאכותיים שמציעה הרפואה ה"מודרנית" בהצלחה

למעלה