בקשה לי אליכם... חשובה.

• פותח הנושא c444
  • פורסם בתאריך

c444

New member
בקשה לי אליכם... חשובה.

אני צריך תמונה. תמונות שרואים בהן כיסאות מכל האולפנים שהיו להם. אני זוכר שיש שם כיסא שתלוי מהתיקרה, נראה לי שהוא כתום. וגם יש כיסא מפלסטיק בצורת ביצה עם פתח לשבת בתוכו... בקיצור תמונות של כיסאות מהתוכניות.. צריך את זה דחוף. תודה נשמות.

אז ככה.. ../images/Emo90.gif

יש לי שתי תמונות ויש בהם את הכיסא הכתום שתלוי מהתקרה.. יש לי עוד כמה עם הספפה.. ושאר הספות.. כיסאות פחות.. רוצה? 1

c444

New member
פשש..אני מודה לך מיימונית בדם!

תודה לך... כשאני אומר אקזיט אני מתכוון לאקזיט הישנים והטובים. מבחינתי התוכנית שיש עכשיו היא לא אקזיט. אקזיט נגמרה מזמן. בכל אופן, תודה שוב. תתקני אותי אם אני טועה...אני מחפש תמונה של כיסא מסויים שאני כמעט בטוח שהיה להם באולפן החדש (עם הבריכה, או על הגג... לפני שהיוסלס האלה הגיעו לשם...) הכיסא מפלסטיק, בצורת ביצה (לא סגורה) עם פתח שבו הבן אדם יושב, כמעט בטוח שיש שם גם כריות קטנות... או שראיתי את הכיסא באקזיט או שבפרסומת ליס מקס שהייתה פעם. שהוא יושב על כיסא כזה מפעיל את המקס והכיסא ממריא לשמיים, לכוכבים לחלל ולמקומות.... מישהו מזהה את הכיסא? או יש לו תמונה של כיסא כזה שהיה באקזיט...?

c444

New member
מיימונית, את אחת התותחיות !!

מצאת בול מה שחיפשתי...איך עשית את זה?? תודה על השם של הספה...נכון יפה? (פשוט, אנחנו עושים שיפוץ בבית אז חשבתי על חדר סטייל אקזיט...) ספות מגניבות, פופים, כיסאות ומהתיקרה פסים וצבעים על הקירות.) בקיצור, תודה מיימונית. תודה תודה.

c444

New member
אה ו...בכלל היו להם כאלה ספות?

בכלל היו להם ספות כאלה בתוכנית? או שדמיינתי...?

בכיף.../images/Emo9.gif ../images/Emo90.gif

בהחלט כיסא מגניב.
יכול להיות שהיו להם כאלו.. אבל לא שזכור לי. או שהיה משהו דומה..
בכל אופן, בהצלחה עם השיפוץ.

למעלה