בקשה לי מכם למישהו יש תמונה של משי ונועם? סקרנית לראות איך הן נראות
T TEENAGER1 New member 29/1/04 #3 ../images/Emo66.gif אוקיי מצאתי זאת משי, אני חושבת שזה צולם במופע המשותף, כשהיא שרה לריטה שיר ליום האם. אני צודקת
../images/Emo66.gif אוקיי מצאתי זאת משי, אני חושבת שזה צולם במופע המשותף, כשהיא שרה לריטה שיר ליום האם. אני צודקת
P petit New member 29/1/04 #6 תודה ../images/Emo25.gif בנות כמה הן? הייתכן שכבר בת מצווה בפתח? (למשי כמובן)
T TEENAGER1 New member 29/1/04 #7 ../images/Emo66.gif בהחלט יכול להיות ../images/Emo13.gif אני לא זוכרת בת כמה משי... נראה לי בסביבות ה-12... אז כן ושתיהן נולדו באותו תאריך אבל בהפרש של 9 שנים.
../images/Emo66.gif בהחלט יכול להיות ../images/Emo13.gif אני לא זוכרת בת כמה משי... נראה לי בסביבות ה-12... אז כן ושתיהן נולדו באותו תאריך אבל בהפרש של 9 שנים.
T The Juck New member 30/1/04 #8 ../images/Emo19.gif ביום שני הקרוב בת מצווה למשי! ויומולדת 3 לנועם.._(2.2) אז שיהיה להן מזל טוב! אגב..באותו יום (2.2) יש גם יומולדת לאחותי
../images/Emo19.gif ביום שני הקרוב בת מצווה למשי! ויומולדת 3 לנועם.._(2.2) אז שיהיה להן מזל טוב! אגב..באותו יום (2.2) יש גם יומולדת לאחותי
T TEENAGER1 New member 30/1/04 #9 ../images/Emo66.gif מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo77.gif נעשה להן מסיבת הפתעה בפורום
D d a n d o s h 10 New member 30/1/04 #17 זה המופע המשותף... אבל לא יום האם... זה במופע האחרון שלהם... יום האם זה בפברואר...השנה זה ב 22/2 והיא הופיעה לראשונה עם ריטה ורמי ביולי 2002 במופע לפני האחרון שלהם בקיסריה.... (בהקשר להודעה של מיכל)
זה המופע המשותף... אבל לא יום האם... זה במופע האחרון שלהם... יום האם זה בפברואר...השנה זה ב 22/2 והיא הופיעה לראשונה עם ריטה ורמי ביולי 2002 במופע לפני האחרון שלהם בקיסריה.... (בהקשר להודעה של מיכל)
P petit New member 30/1/04 #18 אתם מקסימים-תודה על התמונות../images/Emo47.gif המומה מהזמן שעבר -לא יאומן הזדקנתי...