בקשה לכל מי שיכול לעזור... זה דחוף

בקשה לכל מי שיכול לעזור... זה דחוף

קניתי כבל מידי לחבר בעזרתו את האורגנית למחשב.... סבבה.... אבל איזה תוכנה אני צריכה עכשיו?... הרי זה לא פועל לבד.... אני רוצה תוכנה לא מסובכת, בינתיים אני רק התחלתי ללמוד, אבל אני ממש רוצה לנגן ולהקליט במחשב כדי לבקר על עצמי ובעתיד לעשות פלייבק.... תודה מראש לכל מי שיענה לי....

RAmitos

New member
קודם כל

מזל טוב על הכבל החדש... עכשיו, לשאלתך יש מספר תוכנות שרוב האנשים עובדים איתם: הנפוצות והקלות ביותר לשימוש הן cakewalk ו cubase... עליהן הייתי ממליץ לך בתור התחלה... ודרך אגב איזה כרטיס קול יש לך?

תודה

וממש אין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי... אני ממש לא מבינה במחשבים.... אני מקווה שזה יעבוד.... תודה רבה..

שאלונת

האם יש מקום ממנו אני יכולה להוריד את התוכנות (חוץ מקאזה ומקורביה) אם כן איפה ואם את/ה יכול לשים לי קישור?..... תודה מראש.....

RAmitos

New member
הממ

בעיקרון קאזה זה המקור הכי טוב, ואולי היחידי להורדת הגרסאות המלאות של התוכנות הללו... אם לא קאזה אז תנסי להוריד דמואים מהאתרים של cubase או cakewalk... בהצלחה

אז ככה...

הורדתי מקאזה את התוכנות, בכל מיני שמות וכו'.... אבל כל פעם זה כותב לי שאני צריכה דברים נוספים כדי לבתקין את התוכנה במחשב.... שאלתי היא מה?? מה צריך להיות במחשב: תוכנות, כרטיס קול מסויים וכו'... בכדי שאני יוכל להתקין את אחת מהתוכנות הנ"ל???? זה ממש חשוב.... תודה מראש נופר...

RAmitos

New member
הצלחת להתקין את התוכנות?

איזה תוכנות התקנת ומה זה כתב לך? אולי אוכל לעזור

ללא נושא

מצאתי את התוכנות והורדתי אותם בהתקנה זה כתב שצריך לדוגמא directx 8.1 ניסיתי להוריד גם את זה וזה לא עזר... יש תוכנות או כרטיס קול או משהו מסוים שחייב להיות לי?? זה ממש אבל ממש חשוב

RAmitos

New member
אממ

כרטיס קול בוודאי שצריך להיות אבל אני מתאר לעצמי שיש לך, הוא לא חייב להיות כרטיס קול מדהים, מספיק שהוא יכול להוציא צלילים. ובשביל להפעיל את התוכנות את לא צריכה כלום, לפי מה שידוע לי זה כמו כל תוכנה אחרת..

לא ממש

אבל השותף לדירה של אחותי מבין במחשבים אולי הוא יצליח לסדר לי את זה.... כולי תקווה.....

למעלה