בקשה למושל"ט...

בקשה למושל"ט...../images/Emo140.gif

תוכל לחזור על הסיפור של רשיון הנהיגה...למה לא לגשת מיד לG ? אני זוכרת שכתבת על זה לפני מספר חודשים אך לא מצליחה למצוא את הדיון הזה...

יש טיעונים בעד ונגד

לעשות ישר G זה נוח כי ישר מקבלים תעריף ביטוח קצת יותר נוח, ולא צריך לנסוע שוב למשרד הטסטים. וסוגרים עניין במכה ראשונה (אם עוברים, והסיכוי להיכשל הוא לא קטן). מכרה שלי עברה במכה ראשונה אחרי 3 שיעורים ולכן טיעוני הישנים אולי פחות תקפים. מצד שני ב G2 הסיכוי להיכשל כמעט אפסי אם עושים 2 שיעורי הכנה עם מורה מנוסה, ומי שניגש ישר ל G יכול להיכשל, ואז תיאורטית אסור לו לנהוג עד הטסט החוזר. את ה G2 אי אפשר לקחת ממך גם עם נכשלת אחר כך ב G . כל אחד שיקוליו, וההימור שהוא מוכן לקחת. זה פתוח לדיון.

מושבניק

אנחנו דווקא קיבלנו (לפני כשבועיים) הנחה בגלל שיש לנו רשיון G2 ונאמר לנו ע"י סוכן הביטוח שאם G מלא היינו משלמים יותר. כך שעניין הביטוח כנראה יכול להשתנות בהתאם למבצעים של חברות הביטוח.

לא שאני רוצה לחלוק עליך

אבל בעצם למה לא. הסיפור נשמע הזוי. יכול להיות שיקול נוסף כמו גיל הנהג(ים) ואז הקטע של אפס אלכוהול משפיע. אחרת אין סיבה.

אולי נשמע הזוי אבל

זה מה שנאמר לי ע"י סוכן הביטוח בתוספת עצה לא לספר לו כשנעשה G מלא כי אז ההנחה תתבטל.

למעלה