בקשה למי שמתאמן פה בטעות

Shamy

New member
בקשה למי שמתאמן פה בטעות

אני מחפשת מתכונים ל :

1.וופל בלגי/ בלילת פנקייק עם מעט פחמימה ויותר חלבון (לא אכפת לי אם זה protein waffle-שימוש באבקת חלבון)

2.בראוניז עם מעט פחמימות וסוכר כמובן וכמה שיותר חלבון!

ולשניהם הבקשה היחידה , כמה שפחות מסובך , כמה שיותר קל וכמה שפחות מרכיבים (אני גרה עם בן זוגי ואין לנו הרבה מכשירי חשמל כמו מיקסר וכאלה...)

salo22

New member
לדעתי זה כיוון מחשבה מיותר

וופל בלגי ובראוניז מזדמנים קריטיים לחישובי צריכת חלבונים מוגבלת ליום ? זה נשמע לי די הזוי וללא שום ספק, מיותר. בכל מקרה ברשת לבטח יש "פתרונות" והצעות לנושא, אני רואה לא מעט כאלו לוופל בלגי עם אבקת חלבון, ממש "גאונות". צריכת חלבון למתאמן תבוא מאוכל נורמאלי (גם אבקת החלבון מיותרת לדעתי), לעשות לוליינות של שילוב האבקה במנות "צ'ופר" כמו בראוניז, נו באמת, קצת פרופורציות.
אין נוסחת קסם להפיכת בראוניז או וופל בלגי למשהו "בריא", אלו מנות שמושתתות על שומן, סוכר, קמח וכו', את רוצה בראוניז הכי טובים שיש ? תשיגי שוקולד לבישול איכותי במשקל עם אחוזי מוצקי קקאו גבוהים, הכי טוב שתוכלי להשיג, תוכלו גם לאכול ממנו כנשנוש יומי קטן ובכל מקרה אין לדעתי שום פסול להכין בראוניז כהלכתם גם למתאמנים "דגולים", הכל במידה, בשביל מה לערב אבקת חלבון בפנים ? כי ככה הופכים לחזקים יותר עם אבקת חלבון בכל דבר ? קרחצן..

Shamy

New member
נסכים לא להסכים

יש לי את הסיבות שלי לבקש את המתכונים הללו וזהו

yair_bar

New member
מנהל
אתגר בהחלט מעניין

בעיניי מאד מוערך הניסיון שלך והכוונות שלך.
&nbsp

גםאני5

New member
אתם בעניין של אקטינס? כי יש בראוניס תואם

עם שמנת
וממתיקים
ואני לא סגורה לגמרי על כמות הפחמימות בזה אבל יש בראוני טבעונית עם חמאת בוטנים.
בנוסף יש לי רושם שיש מישהו בפורום תזונה צמחונית שיכול לעזור ניסית לשאול גם שם?

Shamy

New member
יאללה זורם

כי הדיאטה שלי רווית חלבון ודלה בפחמימות , זה לא אטקינס במהותו או דיוקאן או פליאו כי אני כן אוכלת פחמימות אני גם לא סופרת על הגרם בדיוק כמו שמבקשים באטקינס אבל אני מחפשת משהו חלבוני מהיסבה שאני בן אדם שלא יכול בלי ג'אנק פוד, אני מכורה לזה לכן אני מחפשת מתכונים לאיזה עוגה או משהו טעים שאני אוהבת לפעם בשבוע , אז על אף העובדה שכן עדיף לאכול בראוני נורמלי , אני לא במצב שמאפשר את זה לצערי- במקרה שלי כל קלוריה נחשבת...
&nbsp
אז אם יש לך מתכון אשמח אם תפרסם פה או תשלח לי במסר

גםאני5

New member
בכֵיף! חשבתי גם על בראוני\עוגת שוקול לפסח אבל הן מלאות סוכר

למעלה