בקשה למנהלת האתר - שאלה לתא מתנדבים

בקשה למנהלת האתר - שאלה לתא מתנדבים

שלום רב,
האם ירידה בשמיעה תדרוש ממני לפתוח תהליך התנדבות מחדש או שימציאו לי תפקיד אחר ללא רעש
החלום שלי לסיים שנתיים ואפילו לחתום עוד שנה נוספת
אשמח לתשובתך גל.

noboya

New member
לי נראה

לי נראה שאם הירידה היא משמעותית אז יעשו ועדה רפואית נוספת ויחליטו אם זה נגרם מהתפקיד - אם כן כנראה שימצאו לך תפקיד חדש..
בהצלחה בכל אופן!

g a l4

New member
אני חושבת שזה תלוי ברמת הירידה בשמיעה..

קורים מקרים שהחמרה משמעותית בשמיעה (או בכללי, בעיות/מחלות שפורצות במהלך הצבא) והצבא לא מוכן לקחת עליהן אחריות.. במצב כזה, הצבא ישחרר אותך ותוכל לחזור בתהליך התנדבות, אני מניחה שבעזרת המפקדים שלך תוכל לחזור כמתנדב לאותו הבסיס, אבל לא בטוח שלאותו התפקיד כי למתנדבים לפעמים מוצעים תפקידים שונים מעט.. אני חושבת שתדע הרבה יותר אחרי שיהיו לך התוצאות של הבדיקות ותדע כמה ההחמרה רצינית.. בכל מקרה, גם כמתנדב אפשרי לצאת לקצונה (וחלק מהמתנדבים גם חותמים קבע) מהבחינה הזו אני מאמינה שאם רוצים אותך עכשיו גם כמתנדב ירצו אותך. המון בהצלחה ורק בריאות :)

g a l4

New member
אני חושבת שזה תלוי ברמת הירידה בשמיעה..

קורים מקרים שהחמרה משמעותית בשמיעה (או בכללי, בעיות/מחלות שפורצות במהלך הצבא) והצבא לא מוכן לקחת עליהן אחריות.. במצב כזה, הצבא ישחרר אותך ותוכל לחזור בתהליך התנדבות, אני מניחה שבעזרת המפקדים שלך תוכל לחזור כמתנדב לאותו הבסיס, אבל לא בטוח שלאותו התפקיד כי למתנדבים לפעמים מוצעים תפקידים שונים מעט.. אני חושבת שתדע הרבה יותר אחרי שיהיו לך התוצאות של הבדיקות ותדע כמה ההחמרה רצינית.. בכל מקרה, גם כמתנדב אפשרי לצאת לקצונה (וחלק מהמתנדבים גם חותמים קבע) מהבחינה הזו אני מאמינה שאם רוצים אותך עכשיו גם כמתנדב ירצו אותך. המון בהצלחה ורק בריאות :)

g a l4

New member
אויש מצטערת

עכשיו ראיתי שכתבת "לפתוח תהליך התנדבות מחדש", חשבתי שהתגייסת עם פרופיל גבוה ושעכשיו החלה הירידה בשמיעה

g a l4

New member
בגלל שזו לא אותה הסיבה שבגללה התנדבת מלכתחילה

יכול להיות שתיאלץ לעבור עוד וועדה רפואית ואולי אפילו להתחיל תהליך התנדבות חדש.. זה נשמע מוזר, אבל בגלל הבירוקרטיה הצבאית והעובדה שכל בעיה רפואית/נפשית היא בפני עצמה ואפילו מחלה זהה שיש לשני מתנדבים יכולה להסתיים בתשובות שאינן זהות לחלוטין בינהן, אני מאמינה שיש סיכוי שאם אכן יש ירידה משמעותית בשמיעה ייתכן ותיאלץ לעבור עוד וועדה רפואית ואולי אפילו להגיש עוד בקשה.
שוב, הכל בגדר דעתי וממה שאני למדתי מהתנהגות הצבא במהלך שירותי. לרוב- הם לא לוקחים סיכון.

אבל כמובן שבאמת את התשובה הטובה ביותר תקבל מתא מתנדבים, אני מניחה שאחרי שיהיו לך תוצאות של הבדיקה הכל יתבהר יותר.

למעלה