בקשה למתכון קל וכייפי לעוגיות

קרן77777

New member
בקשה למתכון קל וכייפי לעוגיות

אני רוצה להזמין מספר חברות של בתי בת הארבע וחצי ל"מסיבת אפיה". אשמח לקבל מתכון לעוגיות חמאה או כל רעיון אחר לבצק שאפשר "לשחק" בו ולצר צורות שיעסיק את הילדים כמה שיותר זמן וללא שימוש בבלנדר. . קחו בחשבון שאני בהריון (חודש 7) ויש עוד ילד קטן בבית. אגב, אפשר לקשט בסוכריות smarties /m&m לפני שמכניסים לתנור? מיותר לציין שאין לי נסיון באפיה כלל!!! תודה רבה מראש!! :)

הנה כמה דברים שניתן להכין בכייף

סדנא ווירטואלית להכנת עוגיות מבצק עלים

עוד עוגיות מעולות להכנה עם ילדים

את הבצק אפשר ללוש בידיים תחילה את תלושי ואחרכך תתני להן.

buba300

New member
קרנושי, שאלה לי בבקשה

האם העוגיות מצריכות 2 ביצים ותוספת נוספת של שני חלמונים? אם כן למה עוד שני חלמונים? אודה לתשובתך.

אכן כן../images/Emo13.gif

החלמונים הנוספים הן בשביל הפריחות שהעוגיות יהיו נימוחות בפה

buba300

New member
תודה נהדרת.

היום אני מתכוונת להכין את העוגיות עם בתי. אשתמש רק בחצי מהכמות. מאיפה קנית את הצורות של הירח, כוכבים? יש בהום סנטר? שוב תודה ואיזה מהר ענית, ממש אהבתי

אני קניתי את הצורות האלו

במקרה במגה אבל אני מניחה שיש אותם בהרבה רשתות. בכייף בשביל זה אני פה לענות,לעזור,לשתף ובשביל שכולכם תהנו

buba300

New member
אני מחפשת את הצורות הפשוטות

לא המורכבות. כי בכל זאת, היא ילדה קטנה.

buba300

New member
לא מצאתי במגה, הום סנטר ואייס את השבלונה

בהום סנטר ראיתי את המערוך הקטן עם השבלונות. רצו על זה 50 שח. השבלונות הפשוטות מהפלסטיק אזלו לכולם. אז בסוף עשינו עם מערוך רגיל והיא ממש אהבה. יש לה משחקים של פלסטיק בצורת ריבוע, משולש ועיגול. שטפנו טוב טוב ועשינו מזה צורות
. יש לציין שהכוכב היה חסר לי מאוד
. עד לפעם הבאה אחפש בעוד חנויות את השבלונה. אציין שהעוגיות יאמי יאמי. משום מה יצאו לנו תפוחות ולא כמו בתמונה של קרנושי המקסימה. ממש אהבנו. תודה תודה אם יש לך עוד מתכון פשוט ונחמד לעוגיות, נשמח
(הנה תראי את מי עינגת אמש
)

../images/Emo57.gifאיזו בובה מקסימה../images/Emo57.gif

אני שמחה מאד מאד שיצאו טוב בקשר להתפחה הורדת גם בכמות אבקת האפיה?

buba300

New member
תודה!!

שמנו קמח תופח. אבל.... לא הורדנו מכמות הביצים. שמתי 2 ביצים הכי גדולות שיש ואז לא הוספתי 2 חלמונים. לדעתי, לא פרסנו יותר מדי את הבצק בגלל זה.

למעלה