בקשה לסיוע במחקר

משה9

New member
בקשה לסיוע במחקר

שלום! אני עורך שאלון במסגרת עבודה סמינריונית העוסקת בקליטת עולי ברית המועצות בתעסוקה. אודה לכם על מענה לשאלון. ניתן לענות גם רק על חלק מהשאלון (עדיף על כלום מבחינתי...). תודה! 1. מין: ז / נ 2. האם אתה יליד הארץ? כן / לא. 3. בן כמה אתה? 4. במידה ואינך יליד/ הארץ והנך בן 21 ומעלה : א. בן/בת כמה היית כשעלית לארץ. ב. האם היה לך מקצוע כאשר עלית לארץ? אם כן, מהו? ג. האם את/ה עובד/ת? אם כן, במקצוע אשר רכשת לפני עלייתך או במקצוע קרוב? תוך כמה זמן מצאת עבודה? תוך כמה זמן מצאת עבודה במקצועך? 5. אם אביך עלה לארץ : א. בן כמה היה אביך כשעלה לארץ? ב. מה היה מקצועו הקודם? ג. תוך כמה זמן מצא עבודה? ד. תוך כמה זמן מצא עבודה במקצועו? ה. האם היה צריך לעשות הסבה מקצועית? 6. אם אמך עלתה לארץ : א. בת כמה הייתה אמך כשעלתה לארץ? ב. מה היה מקצועה הקודם? ג. תוך כמה זמן מצאה עבודה? ד. תוך כמה זמן מצאה עבודה במקצועה? ה. האם היתה צריך לעשות הסבה מקצועית? 7. איזה אחוז מבין העולים שאתם מכירים מצאו עבודה במקצוע אותו למדו בחו"ל? בתודה מראש, משה

m2love

New member
עונה..

1. מין: נ 2. האם אתה יליד הארץ? לא. 3. בן כמה אתה?14 4. במידה ואינך יליד/ הארץ והנך בן 21 ומעלה : -- 5. אם אביך עלה לארץ : נולד כאן 6. אם אמך עלתה לארץ : א. בת כמה הייתה אמך כשעלתה לארץ?21 ב. מה היה מקצועה הקודם?היא לא עבדה שם ג. תוך כמה זמן מצאה עבודה?היא עד עכשיו לא עובדת,רק אבא שלי עובד וזה מספיק לכל המשפחה ד. תוך כמה זמן מצאה עבודה במקצועה?-- ה. האם היתה צריך לעשות הסבה מקצועית?-- 7. איזה אחוז מבין העולים שאתם מכירים מצאו עבודה במקצוע אותו למדו בחו"ל?אין לי שמץ..לא מכירה הרבה עולים

m2love

New member
....

כן זה מוזר שאני ואמי לא נולדנו כאן אבל אבי נולד כאן.. כאילו המשפחה של אבא שלי גרו כאן ואז הם עברו לגור בחו"ל אין לי מושג למה,יש להם סיבות כנראה .. ואז שאבי היה בן 17 שסיים את לימודיו בבית הספר..אז שוב הוא ומשפחתו עברו לכאן.. ואבי היה מכיר את אמי בגיל הזה ולכן הוא שוב חזר לחו"ל..הם התחתנו,אני נולדתי ואז הם עברו שוב לכאן. חחחח מסובך

משה9

New member
מי שאינו מעוניין לענות בפורום

יכול לענות במסר. סודיות מובטחת!

rz10

New member
עונה

1. מין: נ 2. האם אתה יליד הארץ? כן 3. בן כמה אתה? 14 5. אם אביך עלה לארץ : כן א. בן כמה היה אביך כשעלה לארץ? 26 ב. מה היה מקצועו הקודם? מהנדס ג. תוך כמה זמן מצא עבודה? לא יודעת ד. תוך כמה זמן מצא עבודה במקצועו? לא מצא ה. האם היה צריך לעשות הסבה מקצועית? לא יודעת 6. אם אמך עלתה לארץ : א. בת כמה הייתה אמך כשעלתה לארץ? 27 ב. מה היה מקצועה הקודם? ספרית מקצועית ג. תוך כמה זמן מצאה עבודה? אחרי כמה שנים ד. תוך כמה זמן מצאה עבודה במקצועה? כמעט ישר עם העליה לארץ ה. האם היתה צריך לעשות הסבה מקצועית? לא יודעת 7. איזה אחוז מבין העולים שאתם מכירים מצאו עבודה במקצוע אותו למדו בחו"ל? אחוז מאד קטן

white angels

New member
עונה../images/Emo13.gif

מין: נ 2. האם אתה יליד הארץ? כן . 3. בן כמה אתה? 19 5. אם אביך עלה לארץ : א. בן כמה היה אביך כשעלה לארץ? 12 ב. מה היה מקצועו הקודם?למד בבצפר.. ג. תוך כמה זמן מצא עבודה?לא יודעת.. ד. תוך כמה זמן מצא עבודה במקצועו?הוא למד פה את המקצוע שלו.. ה. האם היה צריך לעשות הסבה מקצועית?לא 6. אם אמך עלתה לארץ : א. בת כמה הייתה אמך כשעלתה לארץ? 9 ב. מה היה מקצועה הקודם?למדה בבית ספר.. ג. תוך כמה זמן מצאה עבודה? - ד. תוך כמה זמן מצאה עבודה במקצועה? למדה פה מקצוע.. ה. האם היתה צריך לעשות הסבה מקצועית?לא 7. איזה אחוז מבין העולים שאתם מכירים מצאו עבודה במקצוע אותו למדו בחו"ל? לא הרבה..אחוז קטן

creep tamuril

New member
אוקיי.

1. מין: נ 2. האם אתה יליד הארץ? כן 3. בן כמה אתה? עוד חודש וחצי 17 5. אם אביך עלה לארץ : א. בן כמה היה אביך כשעלה לארץ? 35 ב. מה היה מקצועו הקודם? מהנדס ג. תוך כמה זמן מצא עבודה? שנה בערך ד. תוך כמה זמן מצא עבודה במקצועו? ^ ה. האם היה צריך לעשות הסבה מקצועית? לא 6. אם אמך עלתה לארץ : א. בת כמה הייתה אמך כשעלתה לארץ? 24 ב. מה היה מקצועה הקודם? מנהלת חשבונות. ג. תוך כמה זמן מצאה עבודה? כמה שנים. ד. תוך כמה זמן מצאה עבודה במקצועה? לא מצאה. ה. האם היתה צריך לעשות הסבה מקצועית? - 7. איזה אחוז מבין העולים שאתם מכירים מצאו עבודה במקצוע אותו למדו בחו"ל? 30% לערך.

למעלה