בקשה לעובד זר

בקשה לעובד זר

שלום למנהל הפורום ולכולם. אודה באם מישהו יוכל להבהיר לי משהו, אני הגשתי בקשה בהליך החדש באוקטובר 2006. בנתיים מצאתי מעסיק שרוצה להעסיק אותי והוא הגיש בשבילי את הבקשה לפי הטופס שנקרא FOREIGN WORKER APPLICATION - APPLICATION FOR LABOR MARKET OPINION - http://www.hrsdc.gc.ca/en/workplaceskills/foreign_workers/forms/emp5239e.pdf האם זה מה שנקרא LMO ? האם זה נותן לי WORK PERMIT ? כי ממה שדיפדפתי ראיתי שזה טופס שונה ממה שאחרים הציגו. הבנתי מהמעסיק שאנחנו כל יום כבר אמורים לקבל את האישור מHRSDC. מה אנחנו אמורים לעשות עם זה אחר כך? תוך כמה זמן אוכל להתחיל לעבוד? האם אצטרך לחכות ל-PR? תודה מראש.

אם המקצוע שלך אינו בתחום החינוך, ואתה לא נוגע

באוכל כטבח, ולא מטפל בחולים, אין צורך בבדיקה רפואית, ברגע שמגיע LMO חיובי אתה יכול להגיע לכאן ברישיון עבודה ולא צריך לחכות ל PR . יש רבים שגם לא עוברים דרך השגרירות אלא באים עם ה LMO ותעודות ההשכלה וחוזה העבודה ישר לקנדה ועושים את רישיון העבודה בשדה התעופה. תה צריך להכין מראש אפילקיישן, ראה בקישור.

merywho

New member
../images/Emo207.gif האם אפשר גם במעבר גבול יבשתי?

אם אני אגיע לוונקובר עם ויזת תייר לפני שיגיע אישור הLMO האם לכשיגיע האישור אוכל להוציא את רשיון העבודה במעבר הגבול עם ארה"ב ? (יש חוזה ותעודות באנגלית) (התפקיד אינו בחינוך, טיפול חולים או מזון) תודה.

המון המון המון

תודה

למעלה