בקשה לעזרה במחקר חשוב

giladengelberg1

New member
בקשה לעזרה במחקר חשוב

שלום רב אני פונה אליכם בבקשה לעזרה במחקר דוקטורט מאוד מעניין וחשוב שמתקיים במסגרת החוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת חיפה. אני יודע שאתם מקבלים כל הזמן הצעות להשתתפות במחקרים ושכבר נמאס לכם לשמוע על זה אבל לדעתי המחקר הנוכחי הינו מאוד חשוב וכל אחד מכם יכול לתרום לו באופן אישי. מטרת המחקר שעוסק באוטיזם היא הבנת הצרכים המיוחדים של אוכלוסיית ההורים של ילדים אוטיסטים וגיבוש דרכים להתמודדות ולעשיית החיים של ההורים טובים וקלים יותר. לצורך המחקר אני צריך שההורה יהיה בגילאי 25-40 לערך לילד בגילאי 3-7 מאיזור חיפה והצפון. ההורה שמשתתף צריך למלא מספר שאלונים בביתו. אני אשמח לקבל מענה ממכם בדואר האלקטרוני [email protected] ולקבל ממכם עזרה. אפשר גם לפנות כמובן בשאלות נוספות. תודה רבה, גלעד

מה מקבלים בתמורה? למה אתה חושב

שהורים צריכים לנדב מידע על החיים האישיים שלהם ללא תמורה? האם הזמן שלנו לא שווה משהו? הבנת הצרכים המיוחדים נו באמת.... תעשה חודש קריאה רציפה של הפורום ותדע בדיוק מה הצרכים שלנו... טיפולים מקצועיים של אנשי מקצוע מאומנים מיומנים ובעלי מוטיבציה- בכל תחום הקשור לילדינו...תקשורת, שפה, דיבור, מוטוריקה גסה ועדינה, וויסות חושי ותחושתי, לימוד יכולות חברתיות, סגירת פערים לימודיים, הדרכה לתוכניות ביתיות, מימון לתוכניות ביתיות, ליווי משפחות והדרכה. השתתפות של קופות החולים בטיפולים, במקום לנדות אותנו. התייחסות לקשיים הרפואיים של ילדינו ואפשרות לטיפולים ביורפואיים ובדיקות בשיתוף קופות החולים. התייחסות לקשיים הרגשיים שלנו ושל ילדינו וטיפול ותמיכה בהתאם, בתנאים אופטימליים כלכלית ומקצועית הדרכה אינטנסיבית לכל משפחה, על חשבון המדינה, בכל תחומי הלקות.. מתן צ'אנס אמיתי לילדינו להשתלב, על קשייהם במסגרות עפ"י בחירתינו, תוך בניית סל צמוד ילד, לפי צרכיו. שהמדינה תרכז את תקציביה למען מחקר וקידום הילדים הפגועים ומניעת פגיעת ילדים נוספים. מודעות הציבור ונכונות הישראלי הממוצע לקבל שהילד שלו, ילמד עם הילד שלי אנשי מקצוע שיעברו הכשרות רציניות, ויגיעו לכאן אנשי מקצוע בכירים להכשרות (דוגמת סרינה וויידר, למשל) ולא רק הקיים פה (....) הבנת את רעיון גלעד? ולמה שלא תחשוב איך אתה יכול לצ'פר את ההורים שיהיו מוכנים לתת מזמנם ומירצם למען המחקר שלך? למה שלא תגייס את המנחה שלך לדוקטורט או את אנשי המקצוע של חיפה ויש שם לא רעים- שיתנו הרצאות והדרכה, תמורת המאמץ שלנו? אה, לזה אין לך תקציב? טוב, תתחיל לחשוב קצת יותר יצירתי, אולי תצליח...

לגלעד

נו, באמת? נראה לך רציני כותרת שכזו? - איך לעשות את החיים שלנו ליותר קלים? אז קודם כל תקרא טוב טוב את מה שקודמתי כתבה, ותפנים! ושנית - נכון, באמת נמאס לנו ממחקרים. אנחנו רוצים תמורה! תבוא לשמור על ==== שלי (היא בגיל המתאים למחקר שלך) ואז אני אמלא את השאלונים שלך.

razgalili

New member
כמה מילים

קודם כל, לזכותו של גלעד יאמר שהוא קודם כל פנה אלי כמנהל הפורום וביקש רשות לפרסם את הבקשה כאן. עוד לזכותו יאמר שלמרות ששטפתי אותו הרבה הוא עדיין לא נרתע. טוב אז הוא מנומס ועקשן.... עכשיו אתה צריך לענות ברצינות על השאלה הבאה: מה יצא לנו מזה? הורים לילדים אוטיסטים כקבוצה הם ציבור עייף, מוטרד, מותש, סחוט כלכלית רגשית פיזיות ובריאותית. אין לנו מספיק כסף וזמן כדי לעשות את מה שצריך לעשות. לבוא אלינו ולבקש שננדב את זמננו לעזור לך במחקר זו בקשה שחייבת לבוא יחד עם הסבר משכנע למה זה כדאי לנו. אז מה יצא לנו מזה? במה המחקר הזה שונה מכל אלפי המחקרים שלפניו על משפחותינו? (ולסכם לך - המחקרים הראו שהורים לילדים אוטיסטים כקבוצה הם ציבור עייף, מוטרד, מותש, סחוט כלכלית רגשית פיזיות ובריאותית ואין להם מספיק כסף וזמן כדי לעשות את מה שצריך לעשות.) אתה מוכן בתמורה לשלם לנו כסף? לעשות ביביסיטר? לשתוף כלים? לאסוף תרומות? לעשות תרפיית ABA לילד? או שאתה סתם מבקש שנעשה לך טובה?

נורר

New member
הצעת מחקר - התמודדות של המערכת

לפי שם הפורום אתה יכול להבין שאנחנו לא מבזבזים את זמנו בתחום הפסיכולוגי של הבעיה אלא התחום הרפואי/ביולוגי. אני מציעה לך לערוך מחקר על ההתמודדות של המערכת ולא ההורים. ההורים מתמודדים ונאבקים! ואילו המערכת כולל אוניברסיטאות המהוללות מציקים ומפריעים. אז בבקשה, מחקר שיעזור למערכת להתמודד עם האוטיזם, ואני ברצון רב יעזור לך.

למעלה