בקשה לעזרה בפירוש פריסה קלטית

sanuk1

New member
בקשה לעזרה בפירוש פריסה קלטית

שלום לכולם, פרסתי פריסה קלטית בחבילה הצרפתית באתר של אורי רז תחת השאלה: "האם אהיה מכשפה מוכשרת", זאת לרגל תחילת הכשרתי ורצוני העז להתמחות בתחום. התוצאות היו: 1. האיש התלוי 2. שש חרבות 3. שלושה מטות 4. מלכת החרבות 5. השוטה 6. שמונה גביעים 7. שמש 8. יום הדין 9. עשר חרבות 10. מלך הגביעים (המספרים הם כפי שהם מופיעים בפריסה הממוחשבת, כמובן). הרקע -אני בת 24, נשואה, מתעניינת זמן רב בכל נושאי הכישוף והנסתר ורק לאחרונה התחלתי הכשרה מסודרת (אישית בעזרת ספרים) בנושא. אני מרגישה שיש בי משהו, ורוצה לדעת האם זה באמת נכון. תודה!

צ ל י ל 8

New member
שלום לך ../images/Emo58.gif

הפריסה שעשית אינה נכונה כי היא עונה לשאלה של כן/לא. אם את מעוניינת, אנא עשי פריסת שאלה נוספת: מה הפוטנציאל שלי להצליח בעיסוק המאגיה בשנה הקרובה? 6 קלפים+קלף סיכום דרך אגב, גם אני רוצה היות מכשפה

sanuk1

New member
עשיתי כדברייך, וזה מה שיצא

אס המטות שישה גביעים מוות מרכבה שבעה גביעים אס הגביעים ולסיכום - מי אם לא.. הקוסם! (אני לא יודעת מה פירוש הקלף, אבל זה יצא מגניב).שמחתי לשמוע שגם את רוצה להיות מכשפה, מה את עושה בנדון? (אפשר במסר, כמובן) תודה רבה

צ ל י ל 8

New member
והתשובה ../images/Emo28.gif

מה - אס המטות הפוטנציאל - 6 גביעים שלי - מוות להצליח - מרכבה בעיסוק המאגיה - 7 גביעים בשנה הקרובה? - אס הגביעים סיכום = קוסם במילה אחת? WOW. יש פוטנציאל ויש יכולת טובה שלך. את צריכה לעבור כברת דרך מסויימת, לעבור איזה שינוי משמעותי בחייך, על מנת להיות פתוחה לכל זה. ההצלחה אמנם תהיה איטית, אולי אפילו תקועה במידת מה, אבל.. הקוסם.. מה יכול להיות תשובה יותר טובה לשאלתך? 7 גביעים מצביעים אמנם על "העיסוק שבחרת לך, עיסוק דיי באוויר, פנטזיות .. השנה הקרובה תהיה בסימן טוב. לכי על זה, השקיעי (אין ברירה) והצליחי. מה אני עושה עם זה? שום דבר, בקושי מדיטציה אני מצליחה לעשות, אז מאגיה? רמת הריכוז שלי שואפת לאפס

sanuk1

New member
המון תודה, עודדת אותי מאוד

אמנם איני נוהגת להסתמך על דברים שאינם עצמי לעניין העתיד שלי, אבל אם התגובה היא וואו אז כנראה שגם האינטואיציה שהובילה אותי לכאן לשאול את השאלה ידעה מה היא רוצה...

למעלה