בקשה לעזרה ברמלה-dudumagic

jole

New member
בקשה לעזרה ברמלה-dudumagic

שלום לכםו dudumagic ו 13:23 | 30/11/04 אפשר לקבל סיוע ... עכשיו חורף... וכמו שאתם יודעים או לא אני אב חד הורי מגדל את הילד שלי לבד ומקבל קצבה של 2200 שלא ממש נותנת לי מרחב של כסף לקניות ונתקעתי בלי בגדים לחורף לילד .. אז אם מישהו יכול לעזור גם בחבילות של מצרכים עדיין לא יצאתי מהמצב הזה שלא אזדקק לקבלת עזרה עדיין אני צריך תמיכה אני מקווה שבעזרת ה אני כן ייצא מזה מתי שהוא ... תמיד יכול להיות יותר טוב אין לי אינטרנט אני נמצא בספרייה העירונית במקרה אז ככה שלא אוכל להגיב לכל תגובה שתתקבל כאן תודה רבה לכולםםםם

jole

New member
התקשרתי- הילד בן שנה- פג

זקוק לבגדי חורף. מספר הטלפון שמור אצלי. מי שיכול להעביר לו בגדים אנא צרו איתי קשר ואני אמסור את הטלפון שלו. כאמור, אין לו אינטרנט והוא יצר קשר דרך הספריה.

jole

New member
אני לא יודעת אני מניחה שאם הוא פג

אז מידתו קצת קטנה יותר מגיל שנה

jole אני חושבת שבאחת השקיות שהבאתי

לך יש בגדי חורף שיכולים להתאים, אם אני לא טועה זו שקית כתומה גדולה (כתבתי עליה תינוקות עד 3) אפשר להעביר לו את כל השקית שיקח מה שמתאים לו.

jole

New member
את השקית מיינו נמושקה ואני אתמול

אני מעבירה את כל מה שמוין למיכליתשלהצאט , רמלה מאד רחוק ממני אז קודם שיגיע המשלוח למרכז.

jole

New member
לא מכירה אישית- הוא פנה דרך הפורום

כתב שאין לו אינטרנט. אם מישהו קרוב לרמלה יוכל ליצור איתו קשר ולבדוק לגביו זה כמובן יקל מאד ויעלים את הספיקות

blue skies

New member
joel

בזמנו בראש השנה רותם111 ואני יצרנו איתו קשר ובערב החג נסעתי אליו עם מזון לחג לתינוק ומעט בגדים לתינוק (שדרך אגב הוא ממש מתוק!) מאז ניסיתיליצור איתו קשר מספר פעמים גם בנייד ללא הצלחה בשביל לראות אם הוא והילד שלו זקוקים לדברים נוספים בכל מקרה שלחי לי הנייד שלו שוב אני אבדוק איתו מה המידות המדויקות של התינוק ושלו ומה בדיוק הוא צריך ואני אקפוץ אליו שוב

אני זוכרת הודעה שלו והוא גם

צרף אני חושבת תמונה של התינוק. בכל מקרה, אם יהיה לי משהו, אשמח להעביר לו. יכול להיות ג'ול מהדברים שאת מעבירה אלי, יהיה לי שינוע לרמלה, אבל אני לא מבטיחה, רק מוכנה לבדוק אפשרות.

רותם111

New member
תמסרו לו לצור קשר עם BLUE SKIES

(עינב). יש לנו ברחובות בגדים ודייסות עבורו.

למעלה