בקשה לעזרה וסיפור עם התחלה וסוף

• פותח הנושא עז
  • פורסם בתאריך

עז

New member
בקשה לעזרה וסיפור עם התחלה וסוף

הבקשה: הקמתי באתר שלי מדור אימוץ, יש שם חתול מתוק (לא שלי) למסירה לרגל נסיעה, תראו אותו ואני מקווה נמצא לו בית חם וחדש. הסיפור: ההתחלה ביום ראשון לפני שבוע ידידה שלי ראתה בפורום זה הודעה על גורה(חתולה) שנמצאה קשורה בשקית ניילון בתוך פח זבל, שם היא יללה ואדם נפלא לקח אותה ונתן לה טיפול ראשוני, אך לא יכול לגדל אותה ולכן מחפש לה בית חדש. האמצע נסענו, ראיתי אותה והתאבנו ממבט ראשון רק חששתי שהחתולה הבוגרת, שאני חי בביתה, לא תקבל אותה הסוף כבר שבוע שלושתנו גרים ביחד, הקטנה (יוני מונדיאל) גדלה בצורה יפה, היום היא צריכה להיות בערך בת חודש, "בעלת הבית" לא משחקת איתה, אך לא מזיקה לה ומרשה לה לחיות איתנו. יוני כאן והיא לא תעבור לבית אחר .... ובכן, סיפור עם התחלה מכוערת (מי ששם גורת חתולים בפח זבל לא כדאי לו לפגוש אותי), אמצע נחמד וסוף נפלא .... כמעט כמו כל הסיפורים בחיים.

כיף לקום על הבוקר עם סיפור כזה !../images/Emo140.gif

הלוואי שזה יהפוך כאן למנהג, סיפורים כאלה...אנשים טובים באמצע הדרך, וכל הכבוד לכם !!! הלוואי ואני הייתי מצליחה למצוא בית בכזו מהירות לכלבים שאני מוצאת... שלעיתים, בצער רב, אני נאלצת להעביר אותם לעמותות - לאחר שלא נמצא להם מאמץ...

Gal-Mo0D

New member
תמיד שמח לשמוע סיפורים כאלה ../images/Emo13.gif

הלוואי ויהיו עוד אנשים כמוכם!

עז

New member
תודה על העידוד

אנא תפיצו את כתובת האתר והפורום על מנת להגיע לכמה שיותר אנשים. תודה מראש על עזרתכם

goldy27

New member
גם לי יש סיפור

ביום שישי אחד הייתי בדרך הביתה מהעבודה, אחרי שירדתי מטרמפ. הלכתי לכיוון האוטובוס, הרוס מעייפות, מיואש טוטאל (כל מה שיכול היה ללכת עקום באותו יום - הלך) וחשבתי לעצמי מה כבר יכול לקרות עוד שלא קרה. ובדיוק כשאני ככה הולך, ראיתי בדרך ארנבת. כן, ארנבת חמודה כזאת לבנה, עומדת ומסתכלת עלי. חשבתי שצוחקים עלי. כאילו, מאיפה היא באה ככה פתאום? טוב, הורדתי את התיק, התיישבתי על המדרכה וסימנתי לה להתקרב. אז היא קצת פחדה אבל הוצאתי קצת לחם שהיה לי בתיק ונתתי לה. אז היא באה, אכלה קצת, שיחקתי אתה, ליטפתי אותה ואז היא נעלמה חתוך פרצה בגדר. הלכה כמו שבאה ואני נשארתי ככה לשבת עוד כמה דקות, עדיין בהלם מהקטע. אחר כך קמתי, והמשכתי ללכת לאוטובוס. משהו השתנה. פתאום הרגשתי יותר טוב. ולא שלא הייתי עדיין עייף. אבל, משהו בהרגשה השתנה. פתאום הרגשתי שיש מישהו ששומר. שנותן כח. וביום כזה מעפן, בדיוק כשהייתי צריך את העידוד הזה, זה הגיע. אני בטוח שאללה שלח לי אותה. אחרת איזה סיבה יש לארנבת להסתובב באמצע פתח תקוה ביום שישי? אריות לא היו מעיזים להסתובב בפתח תקוה אז ארנבת? בקיצור, חברים, המקרה הזה הוא אחד מהמקרים הקטנים האלה של החיים, שדווקא כשהכל נראה חרא ושאין שום תקווה, פתאום מישהו דואג להרים לך את הראש למעלה. וזה מה שנותן כח להמשיך. וצריך הרבה כח בשביל העבודה הסיזיפית וכפוית הטובה שלנו. אז חברים, לא להתייאש ותמיד להסתכל על המקרים הקטנים האלו, כי זה בסופו של דבר מה שעוזר לשמור על שפיות. מקווה שעודדתי אתכם קצת. יום טוב לכולם אורן

shanty.G

New member
וגם לי יש סיפורונצ´יק

מכירים את הרגעים האלו שיושבים מול החלון ופשוט בוהים? כל שאר העניינים, העבודה, המחשב, הלימודים- הכל נדחק הצידה לרגע או שניים. יום אחד, הרמתי את עיני הקשישות מהמחשב והבטתי החוצה דרך החלון (אני מאוד נהנית לצאת מהכל ולהתבונן בברושים שממול
יש בתנועה הכמעט בלתי נראית שלהם איזשהן אנרגיות חיוביות
). הקיצקץ- כמו שארנבת באמצע פתח תקווה היא דבר מפתיע, כך גם ענף בודד שלפתע זז באופן מוזר בין כל ענפי העץ שממול. הענף הזה היה למעשה זיקית שהתנודדה על ענף בגובה שלוש קומות
הרבה זיקיות ראיתי בחיי, אבל כולן איכשהו היו בגובה העיניים. אם מישהו מכיר את הפרסומת של הזיקית במשרד בערוץ ה animal planet, זה היה די קרוב
בכל אופן, אחרי בהיה ממושכת ביצור המופלא הזה, חזרתי לענייני עם חיוך טפשי על הפנים שלא ירד למשך הרבה זמן
דברים קטנים יכולים לשנות ה מ ו ן. לא רק מכיוון בעלי חיים שאינם בני אדם

למעלה