בקשה לעזרה כספית-לילדה בת 12
אהלן, התחלתי לעבוד (בשעה טובה) בבי"ס,ונתקלתי בילדה שנמצאת בפנימיה אצלנו בעיר (המשפחה גם גרה בעיר,אבל להורים אין יכולת כלכלית להחזיק אותה בבית),בכל מקרה ילדה מקסימה שבגלל המצב הפכה לילדה בעייתית וממש מוזנחת,מיד קלטתי אותה וליבי
,ניגשתי היום למחנכת ושאלתי אם אפשר/צריך עזרה במשהו,היא סיפרה לי פחות או יותר על משפחה במצוקה קשה,יש לילדה עוד 5 אחים בבית!!!!! כל הילדים בבי"ס אוספים בגדים וציוד עבורה,והילדה מקבלת הכל בשמחה. המורה שאלה למה אני מתעניינת וסיפרתי לה שאני מתנדבת בעמותה למען הקהילה,שאלתה הראשונה מיד כשאמרתי זאת הייתה האם יש אפשרות לעזרה כספית כי יש טיול שנתי שהיא לא תצא אליו אם לא תשלם,הסברתי לה שהעמותה חדשה ושאין משאבים כלכליים. בכל מקרה אני מבקשת כאן עזרה מכולם יש טיול שנתי שעלותו 350 ש"ח,הילדה לא יוצאת לטיולים אלא אם אחד ההורים תורם מכיסו הפרטי (טיול של יום אחד) במקרה הזה מדובר על טיול של שלושה ימים של כיתה ו',ואני כ"כ רוצה לראות אותה מאושרת,מה גם שכולן כבר מתכננות את בת המצווה שלהן והיא לא תוכל לעשות.אני כמובן גם אשתתף בתרומה ככל יכולתי,מבחינתי אם יש בעיה אפשר להעביר את הכסף לאחת המנהלות או האדומים והם כבר ישלימו את העברת התרומה. אם יהיו תורמים כמובן.מצטערת שזה ארוך ומודה מראש למי שיוכל לעזור.
אהלן, התחלתי לעבוד (בשעה טובה) בבי"ס,ונתקלתי בילדה שנמצאת בפנימיה אצלנו בעיר (המשפחה גם גרה בעיר,אבל להורים אין יכולת כלכלית להחזיק אותה בבית),בכל מקרה ילדה מקסימה שבגלל המצב הפכה לילדה בעייתית וממש מוזנחת,מיד קלטתי אותה וליבי