בקשה לעזרה לגבי חיסונים

ofir_y

New member
בקשה לעזרה לגבי חיסונים

שלום, אני עורך מחקר בנוגע לקבלת חיסונים ואני מנסה לחשוב על יתרונות וחסרונות שאנשים לוקחים בחשבון כאשר מחליטים אם להתחסן. למשל - תופעות לוואי של החיסון, עלות וכו' - יכולים להוות חסרונות. מניעת המחלה - יתרון. אם מישהו מצליח לחשוב על עוד קריטריונים, אני אשמח לשמוע (בפורום או במסר). תודה מראש, אופיר

d a v i d k a

New member
אין חסרונות.

האם שווה לחסוך כסף (לא זוכר כמה) ובסוף לחטוף איזה מחלה שבגללה תסבול ותקצר את הטיול? חוץ מזה, יש מקומות שלא יכניסו אותך בלי חיסון מסויים. לא זכור לי שהיו תופעות לוואי כלשהן. (5 שנים, לך תזכור
) טיול נעים.

ofir_y

New member
כסף הוא חסרון

כמו שאתה אומר - לא שווה לחסוך כסף על בריאות, אבל אם החיסון היה עולה 1500 ש"ח אני מניח שהוא כן היה מקבל מקום משמעותי בשיקול. אגב, אני לא מתכנן לטייל (לצערי) - אני עורך בקרוב מחקר שקשור בנושא. תודה!

0 אור 0

New member
תיכנס לפורומים של רפואה משלימה ושל הורים

שם יש הרבה מאד דיונים בעד ונגד (תשתמש במנוע החיפוש ותמצא לא מעט דיוני עבר). חלק מהמשתתפים הם אנשים שמתנגדים עקרונית לחיסונים וחלק רק למתן חיסונים לכלל האוכלוסיה, או לחיסונים לא הכרחיים. העניין הוא שכשאתה נוסע לחו"ל למדינה שהחוק מחייב אותך להתחסן נניח דרך קדחת צהובה (וגם השכל הישר - אתה הרי לא רוצה לסבול מהמחלה הזו), אין לך בדיוק את אפשרות הבחירה. זאת לעומת חיסון נגד חצבת או אבעבועות רוח או חזרת, שכל אדם קצת יותר מבוגר חלה בהן כחלק טבעי מהחיים , והיום מחסנים נגדן.

ofir_y

New member
תודה אור.

אני באמת אחפש את הדיונים בפורום השכן.

למעלה