בקשה לעזרה מהוויקאנים שבינינו

מורגיין

New member
בקשה לעזרה מהוויקאנים שבינינו

היי כולם... מכיוון שזה זמן ארוך מאוד לא ריעננתי את רשימת אתרי הWICCA שלי, גליתי שרובם מתים (וכמובן שזה בדיוק כשצריך אותם...) וכאן אתם מתבקשים לעזור! היה פעם אתר בשם Witche's Brew שהכיל עמודים שלמים של Correspondences מכל הסוגים... (צמחים, כיוונים, אלמנטים, וכ' וכ' וכ') אז את האתר אני לא מוצאת (וכנראה נסגר כי כל הלינקים אליו שבורים). אבל למישהו יש במקרה קישור לאתר דומה\ לרשימות של Correspondences מלאים? כל מה שאני מוצאת בינתיים זה תחליפים די עלובים ורשימות חלקיות ולא מושקעות במיוחד... תודה!

Justin Angel

New member
Wiccans, aey?

אז אני מניח שאתם לא צריכים עזרתי? וויקאן אני לא, אבל מהמם בסגול אני כן. קבלי קישור. מדובר בגיבויים חיצוניים של האתר (בלי תמונות) שבוצעו במגוון תאריכים, כחמישים גיבויים סה"כ של האתר. תבחרי תאריך, ותכנסי לאתר למקום שהיית צריכה. איזה נוסטלגיה, הוא היה אחד מהאתרים הראשונים שקראתי. עדיין יש לי את הסאונד שהורדתי משם ("i'm melting! i'm melting!")

קלסי

New member
Aye כותבים כך

ראה The great train robbery שמתחקה אחר סלנג לונדוני מאמצע המאה ה-19.

מורגיין

New member
תודה רבה רבה!

האמת שניסיתי את האתר הזה גם בכתובת הזאת אבל משום מה בבוקר הוא לא עבד ועכשו הוא כן...! באמת איזה זכרונות... אחת הקלאסיקות האמיתיות ברשת. תודה רבה לג'סטין ודיאבלרור (ג'סטין יצאת תותח
)

למעלה