בקשה לעזרה מחברים יקרים...

Infected apple

New member
בקשה לעזרה מחברים יקרים...

שלום חברים, בימים אלו עברתי להתגורר בת"א - אזור אלנבי, ידוע לכם על מקומות שדרושים ברמנים? אני עדיין לא מתמצא בת"א כל כך אשמח אם תספרו לי על מקומות שכרגע חסרים ברמנים סיימתי קורס עם ציון גבוה, אני כרגע בראש נקי לעבודה נטו תודה רבה לכולכם!!!

אתה שולח ברמן טרי ל 40? ../images/Emo2.gif

שולחת*

וכן טעות שלי לא שמתי לב שהוא רשם שהוא אחרי קורס ברמנים.. אבל אמרת ציון גבוה אז אפשר לנסות.. אני התחלתי במקום שגם דורש הרבה ניסיון ובכלל לא עשיתי קורס.

Infected apple

New member
טרי טרי - אבללל

אמנם סיימתי את הקורס עכשיו אבל הידע רחב, למדתי לפני כי זה עולם שאני מאוד אוהב, עבדתי בלילה התנסות שלי בבר בחיפה (קטע שאחרי הקורס כולם הולכים לאותו בר והוא נותן לכל אחד רבע שעה בבר) אחרי שנכנסתי הוא הציע לי עבודה.. נכון כולנו היינו חדשים וחייבים להתחיל מאיפשהוא, אני בא בראש ללמוד את העבודה ולעשות אותה הכי טוב.. אני מקווה שזה ילך ליסכימו לנסות אותי :) יש עוד מקומות שאתם מכירים שכדי לי לנסות?

D221

New member
אם אתה לא נעול על אלנבי ועל תל אביב...

יש מקום בראשון, על החוף, beach bar מחפשים עוד ברמנים. גם אני כבר שבועיים חולשת על תל אביב אחר מקום טוב שמחפש ברמנים. גם בוויצ'נזה מחפשים, קצת אחרי מגדלי עזריאלי, מקום ממש יפה עם בר גדול. בהצלחה

Infected apple

New member
ככה - ;

על אלנבי לא אבל ת"א כן, מעדיף בתוך ת"א, בר רציני יותר מבר חוף (לא שאני מזלזל חלילה!) תודה..!

D221

New member
אז ככה

חמוד, אני מבינה שאתה להוט כי הרגע סיימת קורס ואתה מת כבר להתחיל לטחון עבודה אבל שוב, הרגע סיימת קורס, לא שאני מזלזלת חלילה אבל בכל זאת. תנסה את הוויצ'נזנה, למנהל קוראים יוסי. הלוואי ובסוף יסתדר לי לעבוד שם, מקום ברמה. גם אני כמוך עברתי למרכז, מחפשת מקום שעובד חזק, כדי לטחון עבודה, בר שמשרת מאות אנשים... מצד שני אני רוצה גם לעבוד כל יום...
קיצר אם יש לך את הביטחון והנכונות, לך על זה, על מקום אינטנסיבי, יש מקומות שמעדיפים חסרי נסיון כדי לעצב אותך כברמן לפי איך שמתאים להם ולא שתבוא עם שיטת עבודה והרגלים משלך וגם כמו שאמר לי היום בעל מועדון, "פחות חשוב לי הניסיון, יותר חשובה לי האווירה שהעובד משרה במקום, נסיון רוכשים אישיות לא" אז אם אתה בחור נחמד וכיפי, לא תהיה לך בעיה. שוב בהצלחה ו welcom to tel aviv

ספיידי1

New member
ויצ'נזה

בן דוד שלי עושה שם את הליינים... יצא לי להיות שם, שם באמת הברמנים על רמה, ו"תוקפים" ומאוד אסרטיבים, היה ברמן שעשה 800 שקל שם באיזה ערב והעיפו אותו כי הוא לא הכניס לקופה מספיק כסף.. כאילו, הוא עשה 800 שקל טיפים(אפשר רק לשער בערך הוא מכר), והעיפו אותו כי הוא לא מכר מספיק... שם קפדניים מאוד, לא הייתי שולח ברמן מתחיל לשם

D221

New member
אוקיי... את זה לא ידעתי, רק

פשוט אמרתי שממש אהבתי את המקום, טוב שאמרת, עכשיו אני אדע למה לצפות... תודה

lizush17

New member
זה לא כיף מה שאתה אומר...

זה נראה לי קצת אפליה אפילו.. אני לא מבינה למה זה עובד ככה... יכול להיות בוגר קורס שייכנס לבר גדול ויצליח בנזונה ויכול להיות בוגר קורס שלא... אני לא יודעת למה שופטים ככה בוגרים... אני בוגרת טרייה, וואלה יודעת ויכולה להחזיק משמרת בפאב ועוד לבלוט... וזה- בלי ציצים...טוב נו.. עם ציצים.. אבל קטנים.. חח קיצור תפסיקו להחליט מי יכול ומי לא.. אני חושבת שאני יכולה בגדול ויש עוד כמוני תנו לנו טיפה קרדיט

אני לא תהיתי

על שליחה של ברמן טרי לבר גדול, אלא ל-40. את מכירה את הבר הספציפי הזה?

tal1g

New member
ישנם מקומות שמבחינה מיקצועית לא

כדאי לברמן טרי גם אם הוא אחרי קורס. המקומות הראשונים באים לבנות את הברמן ולעצב את ההתהגות מאחורי הבר.

למעלה