בקשה לעזרה

moshikgulst

New member
בקשה לעזרה

אני צריך לצייר עמוד קומיקס סאטירי לעיתון מקומי. הנושא יהיה פוליטיקה מקומית, יכלול קריקטורות ודמויות דמיוניות ויופיע על דף שלם (לא סטריפ). העניין הוא, שאני לא עושה יותר מדי דברים בסגנון. לכן אני אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בנושא ולכתוב דברים שאתם יודעים על הנושא של קומיקס בסגנון האמריקאי היומי (ולא הריאליסטי). עצות, חומר וכסף יתקבלו בברכה... טוב נו, אפשר לוותר על הקטע עם הכסף...או שלא :) תודה רבה.

ailag

New member
על דף שלם?

הכוונה לריבוע שלם? או לסיפור ארוך (לא סטריפ?) תנסה לחפש קומיקס כזה ברשת, כמו זה של pat oliphant למשל.

moshikgulst

New member
הכוונה

לכמה ריבועים בדף, כאשר כל שבוע יש פאנץ´ ליין כזה או אחר..

ailag

New member
אז למה זה לא סטריפ.. ?

כדאי לך בכל מקרה לחפש ב www.comics.com . גם אם אין שם את הסגנון שאתה צריך לקבל ממנו השראה, לפחות תקרא קצת קומיקס :)

בכלל אני מסכים עם |הדגש|גליה|סדגש|

(ת´רואה הבנתי בסוף...) תעבור קצת על כל מה שבכיוון וגם מה שלא... כמו גארפילד, קלווין & הובס, אפילו קצת אוף מיינסטרימים כמו גנדי היהודי הטוב, יועילו לך בחשיבה על סטריפים. עוד כמה טיפים אתה יכול למצוא בשרשור משבוע שעבר של SHARBAN עם הסטריפים שלו של גמש... שם לפחות יש את הקונספט המרכזי של קומיק קרטונס - עלילת ארבעת הפריימים... אם אתה רוצה משהו עלילתי ולווא דווקא עם פנצ´ליין בסוף כל סטריפ, אז תקרא את קומיקסי KEENSPACE למיניהם...(רמז, תתחיל ב BUNNY EXTREAM ואולי גם ב FURR WILL FLY...). ואתה גם מוזמן להעלות לפה רעיונות, נשמח להתדיין על פאנל קונספטס אתך... בהצלחה.

amitais

New member
לסטיות היה פעם אחד כזה +דוגמא

בזמן ת"א של מעריב.

amitais

New member
עוד אחד +מקלחת+דרושות

סטריפ סאטירי-פוליטי הוא ייצור קצת שונה מקאלווין אנד הובס. יש צורך בידע ובהבנה של הפוליטיקה, התעדכנות באירועים החשובים של השבוע, וניסוח תגובה שמכילה בתוכה אמירה ברורה על המתרחש, או על פעולותיו של פוליטיקאי ספציפי. כדי להעביר את דעתך על המתרחש, יש צורך לא פעם לעשות הקצנה חריפה של המציאות, אפילו להשתמש במכשיר הפרובוקציה, כדי לגרום לקורא המנומנם להתעורר ולהפעיל את השכל...

למעלה