בקשה לעזרה

בקשה לעזרה

ניסיתי להקפיץ אך לא הצלחתי אז אני כותב שוב : אנו זוג נשוי בני37 כאשר אישתי ללא עבודה והחל מלפני כחודשיים גם אני. לפני כשבוע מצאתי עבודה כמוכר בורגרים (אני מהנדס בנין) ואין בושה בעבודה זו רק שאני מרוויח 3150 ש"ח. יש לנו 2 ילדים, ומקבלים מעט עזרה שהמשפחה יכולה לתת. הבקשה שלי היא "קטנה" אם אפשר סיוע במזון בלבד, אין לנו צורך בכלום עברנו לדירה של חדר וחצי כדי שנוכל לעבוד בה ובתשלומיה אך כסף למזון לא נשאר. אודה לכם על העזרה.

נירה63

New member
יוגב שלחתי לך מסר,ביקשתי מספר פל.

בכדי לתקשר ולנסות לראות איך עוזרים לך, עדיין מחכה לתגובה שלך.

אוקיי, ראיתי את ההודעה הקודמת

האם הסתדר הכל עם גולדפינגר? אנא עדכן!

ניגונים

New member
עדכון

נפגשתי עם יוגב היום בערב, והעברתי לו קצת מוצרי אוכל יבש אשמח אם עוד יתרמו עבורם

נירה63

New member
שוחחתי עם יוגב בטלפון כעת...../images/Emo92.gif

חבילת מזון תצא מחיפה אל יוגב בסוף השבוע. מבקשת את עזרתכם, למשפחה שתי בנות ואישה כמובן ...ואין להם אוכל, אנא עזרתכם.

נירה63

New member
ליוגב כנס לכאן רגע../images/Emo41.gif

החבילה מוכנה!! צור קשר לאן בדיוק להעביר ומתי תהיה בבית. שלא יקרה מצב שנגיע לתל אביב ולא נפגוש אותך.

ניגונים

New member
נירה

יוגב לא נמצא כל הזמן ברשת, הוא מתחבר בקפה אינטרנט פעמיים ביום לערך אם את צריכה עזרה בהעברת החבילה אליו אני יכול לתווך ולהעביר אליו

Tal Tal4

New member
מצויין- ניגונים

אכין חבילת מזון יבש וגם טרי כולל תפוזים- מתנתה של קלרה- ואעביר לך ביום שישי

נירה63

New member
ניגונים בוקר טוב,יש שינוע מחיפה.

שלחתי לך מסר, יש לי את הכתובת שלו חסר לי רק מספר בית. אנא שלח לי את הפרטים של מספר הבית בכדי שהחבילה תגיע ליעדה כבר מחר לפני כניסת השבת. תודה רבה לך.

נירה63

New member
מקפיצה...יוגב או ניגונים חזרו אלי

להגיד לי מה מספר הבית של יוגב.החבילה תצא מחר אחרי הצהריים.

Tal Tal4

New member
עכשיו ליאורה היתה אצלי

וקבלב שקית פרי הדר באדיבות קלרה- ושקית מזון יבש באדיבות חברי לעבודה. מחר היא נפגשת עם יוגב אחר הצהריים

למעלה