בקשה לעזרה..

Slylandro

New member
בקשה לעזרה..

יו! בקיצור אני חייב לדעת איך לעשות אפקט Glow laser מעין קרן לייזר זוהרת שתיהיה, טוטוריאל או מודל מוכן אני ילמד גם ככה מזה (for 3d studio max) Thanks !!!!!

preacher

New member
רק בגלל הכינוי...

לפי המודל יש לך קצת זמן עד שתצטרך את זה אבל הנה: תבנה צילינדר דק. תן לו צבע אדום זוהר - תאורה עצמית 100, ואפשר גם טקסטורת שקיפות של רעש כדי שלא יהיה לגמרי אחיד. בחלון החומר תסתכל בשורת האייקונים. מימין ל-PUT MATERIAL יש אייקון עם המספר 0. תלחץ עליו ותשנה ל-1. פתח תפריט RENDERING ותבחר EFFECTS. בחלון שיפתח תבחר ADD, ותבחר LENS EFFECTS. יפתח לך עוד תפריט למטה, תוסיף GLOW ע"י החץ. תעבור למטה לתפריט עם כותרת GLOW ELEMENT לחץ על לשונית OPTIONS סמן וי ליד EFFECTS ID ותוודא שהמספר ליד זהה למה שבחרת קודם כלומר 1. כל חומר שהאפקט ID שלו הוא אחד יקושר לאפקט הזה. תחזור לתפריט העליון בחלון, סמן וי ליד INTERACTIVE. זה יראה לך את האפקט משתנה על רינדור אחד. הגודל והעוצמה נשלטים ע"י שילוב בין SIZE ו- INTENSITY שנמצאים פעמיים: פעם בתפריט גלובלי בלשונית פרמטרים, ופעם בתפריט GLOW בלשונית פרמטרים. הצבע נשלט ע"י RADIAL COLOR. בהצלחה ואם אתה בונה מודלים של סטאר קונטרול אז תראה אותם כאן!

Slylandro

New member
=]

:) טוב זה לא בדיוק מה שרציתי אבל תודה בכל מקרה ובקשר לסטארקונטרול יש לי כבר מודלים מוכנים אבל לא שאני אישית עשיתי, תראה אותם פה אם אתה רוצה :) www.starcon3d.com כולם נוצרו במקס

Druyanizem

New member
אפשר גם בעזרת

spot light עם אפקט אטמוספירה וקצת noise יש טוטוריאל ב 3d cafe שיש לינקים של האתר אם אני לא טועה

danidin99

New member
אפשר גם אחרת

תשתמש בקרן אור צרה וממוקדת עם תוספת אובך= Atmospheric light יש כזו אפשרות ב 3d studio. תצטרך גם לדאוג לדעיכה של אור בשוליים 0צריך קצת לשחק בפרמטרים עד שמקבלים תוצאה טובה). בהצלחה

gonen-y

New member
../images/Emo101.gif טוטוריאל

ביקשת קיבלת טוטוריאל לליזר

Slylandro

New member
תודה אבל..

אני כבר מכיר את כל האתרים לטוטוריאלים ורציתי הסבר לא כמו ששם, יותר משהו כמו בוא נתאר ככה, חבר לייטסייבר או משהו. אפילו מודל מוכן יעזור לי בזה זה רק העיקרון וזה מה שאני צריך Thanks anyway.

Druyanizem

New member
בשביל זה אתה צריך glow

תמדל חרב ותוסיף לה glow ב video post שוב... יש טוטוריאל ב 3d cafe

Slylandro

New member
טוב כבר עשו לי

כבר עשו לי דוגמא וויש לי את המודל :) אם אתם רוצים לראות.....תראו ! ;) תוכלו גם מהאתר הזה: http://members.truepath.com/radi0irc/LightSaber.jpg

למעלה