בקשה לעיצוב ....אשמח נורא

galitos21

New member
בקשה לעיצוב ....אשמח נורא

זו אחת התמונות שלי מהחתונה אשמח אם תעצבו לי את התמונה הזאת על רקע של חוף ים או שקיעה כי תאמת ביום החתונה שלי ירד גשם והמקום היחיד שבו הצטלמנו זה בבאולינג וזה די מעצבן שכל התמונות שלנו על אותו עיקרון אני נורא אשמח אם תעצבו לי תתמונה אגב התחתנתי ב22 ל12

galitos21

New member
אורלי נשמה כנסי

את יכולה בבקשה לעשות לי שהתמונהה הראשונה תהיה בגודל הכי גדול שאפשר על מנת שאוכל לפתח את זה לגודל ממש גדול כמה שאפשר הכי גדול בבקשה תודה רבה

galitos21

New member
זה יפה כנסי רגע

תיראי מאמי זה מאוד יפה אבל אני רוצה להגדיל את התמונה אז זה לא כל כך מתאים בבקשה אל תכעסי אין לי כוונה רעה

גלית כנסי בבקשה

אני לא בטוחה אם שמת לב לזה אבל לא פעם את נכנסת לפורום לבקש עיצוב מסויים ואחרי שמכינים לך את מבוקשך את נזכרת לציין דברים שהיה חשוב לדעת לפני ובנוסף יש תחושה שאינך יודעת לתת מספיק הערכה לאלה שיושבים ומעצבים לך מבלי לבקש דבר, אז המקסימום שנרצה לקבל זה את המילה "תודה", לא מילה שמסובך להקליד ובטח שלא מסובך להתכוון אליה. בעבר עזרתי לך המון, עד הרגע שלקחת עיצוב אישי שלי והפכת אותו לשלך מבלי ידיעתי ולכן, איני מוכנה לעזור יותר. הכניסה לפורום פתוחה בפנייך אז אנא ממך, כבדי את האנשים שמעצבים עבורך, ותביני כי אינך יכולה לבקש אין סוף שינויים ולצפות שיחייכו אליך בסוף יום על עבודות שמשלמים עליהם כסף בחוץ. יום טוב.

ToFLY

New member
התמונה ברזולוציה שהעלית מה לעשות לא מתאימה

להגדלה. קודם תעלי תמונה באיכות טובה ואז יוכלו לעצב לך כרצונך, ורצוי לציין מראש למה נועדה התמונה

galitos21

New member
כנסי

תיראי התמונה שלי גדולה אבל זה לא נותן לי להעלות אותה לכן הקטנתי אותה

ToFLY

New member
חבל שאת לא מציינת מראש שהיא נועדה להגדלה

כי אז היתה נחסכת עבודה מיותרת. את יכולה להעלות את התמונה לאתר אחסון תמונות למשל ולשים פה לינק או לבקש לשלוח למייל למי שרוצה
כי עם התמונה שהעלית אין שום סיכוי להגדלה. כמה את רוצה להגדיל? איזה גודל של תמונה?

למעלה