בקשה לעיצוב :)

ortaly34

New member
בקשה לעיצוב :)

היי לכולן, היי קוקלידה :) :) מה נשמע? יש לי בקשונת לעיצוב.. אני צריכה שתעצבו לי מין סמל לקבוצת לימוד של מדעי החברה: סוציולוגיה ופסיכולוגיה. (שהעיצוב הזה יגיע לחולצה בסוף). יש לכם יד חופשית לעשות מה אתם רוצים!! רוצו עם הדמיון שלכם!! צריך להיות שם ציור או איור כלשהי שקשורה למדעי החבר פסיכולוגיה סוציולוגיה. והגודל צריך להיות על גודל A4. ואין מה להוסיף צבע שיהיה שחור לבן. ואם אתן רוצות וזה מתאים לעיצוב אפשר להוסיף משפטים שקשורים לפיכולוגיה וסוציולוגיה כמו: מה פרויד היה חושב על זה? אני חושב שהם קיבלו הם תרבות. אפשר להגדיר את זה כאני העליון. זו קטגוריה חברתית... אם אתם רוצים עוד משפטים שקשורים למדעי החברה אז תודיעו לי אבל אם אתם כבר מכירים תוסיפו חופשי!! וכמובן הכי חשוב מריך להיות רשום מדעי החברה סוציוחלגיה פסכולגיה. כמו שאמרתי כבר אמרתי לכו על מה שבא לכם לראש! :) העיקר שיצא יפה!! וכמו שאני מכירה את העיצובים פה אני בטוחה שיצא מ-ה-מ-ם-!-!-! נ.ב צריך עוד עיצוב קטן כמו ציור או איור שקשור כמובן למדעי החברה ויהיה רשום בפנים מוסינזון הוד השרון וזה היה בעיצוב נפרד וממה שביקשתי למעלה. תודה רבה רבה מראש, אורטל!

ortaly34

New member
אממ..

זה יפה!!! מאוד!! אבל משהו כבר הביא משהו דומה ולא אהבו את זה... ולפני שאנחנו ממשיכות ראיתי שרשום שלא ניתן לשווק אז יש לי שאלה.. אנחנו מתפיסות את זה לחולצה כמו שכבר ציינתי ואנחנו מביאים את זה לכל הילדים בבצפר שלומדים מדעי החברה?? אז עדיין אפשר??

ortaly34

New member
לא הבנתי אותך...

ויש משהו שעשיתי אבל אני לא מצליחה להמשיך אותו.. אני יעלה את זה ותוכלי להמשיך??

יפה שלי../images/Emo23.gif

מה שלומך
אני מתגעגעת המון

למעלה