בקשה לעתיד....

Reshefgarcia

New member
בקשה לעתיד....

כיוון שרבים מאיתנו לא רואים את המשחקים בלילה,בשל סיבות שונות ומשונות ג=כגון עבודה או לימודים... נראה לי שכדאי לדאוג לשים בהודעות שמתייחסות לתוצאות ו/או מהלכי משחק את סימן הספוילר... נראה לי שזה רק יהיה הוגן כלפי אנשים שלא רואים את המשחקים בלילה,אלא מקליטים אותם... למען ההיגיון,אפשר שכלל זה יהיה תקף רק לגבי משחקים ששודרו באר. בערוצים השונים,ושהיתה לנו יכולת להקליט/לצפות בהם... נראה לי גם שדד-ליין של עד יומיים אחרי,כלומר שלישי בערב,מספיק די והותר בתור תקופת בלק-אאוט לכל אלו שהפסידו משחק ביום ראשון,ולגבי המנדיי נייט,עד רביעי בערב... YO-MAN,מה דעתך? גם שאר באי הפורום מוזמנים להביע דעה בנושא...

Yo-man

New member
פשוט לא ידעתי איך לנסח את זה ../images/Emo45.gif

אתה צודק לחלוטין, ואני מבקש לאמץ את סעיף קטן ד' לכתיבת הודעות בפורום (או במילים אחרות - מה שרשף אמר) אפשר להסתכן ולאפשר לכל אחד לכתוב מה שעולה על רוחו גם במהלך משחק, בתנאי שישכיל להוסיף את הסימן
לכותרת ההודעה. מי שלא רוצה או קשה לו להיכנס לחלון של "סמיילים וסימנים לנושא" שפשוט יקליד קו כזה: | , אחריו את המילה "ספוילר" (בלי מרכאות) ושוב קו סוגר | כה פשוט. הודעות שיגלו תוצאות או מהלכים טרם עברו 48 שעות ממועד המשחק ולא סומנו בסימן הזה - ימחקו (לשיקול דעתי
- It's good to be the boss)

Kobi Guerrero

New member
תוספת

אני רוצה להוסיף משהו, עקב ניסיון מפורום ההיאבקות: שהכותרות להודעות במקרים כאלה יהיו מאוד כלליות. בלי להגיד נגיד "הפטריוטס ניצחו את דאלאס" בראש ההודעה, אלא משהו כללי בסגנון "הפטריוטס נגד דאלאס".

ועוד משהו...

זה שאנחנו פה כדי להסכים על זה לא אומר דבר לגבי הבאות. אני חושב שכדאי שזה יהיה מן חוק שמופיע מעל לשורת התפריטים בפורום, כמו זה שמופיע, לדוגמא, בפורום "זיהויי שירים", מן תקנה אדומה ובולטת כזאת, מעל - שכל בא פורום ידע, ושלא יהיו מקרים לא נעימים של "לא ידעתי". אם אתה לא יודע איך להכניס אחת כזאת בתור מנהל (גם אני מנהל וגם אינ לא יודע...), דבר עם מי שאחראי/ת עלייך מתפוז, הם אמורים לסדר את זה. אפשר גם לקחת בחשבון לכתוב מן תקנון פורום ולשים אותו בטאגליינס. זה פשוט בהרבה, אבל מעט מאוד אנשים יראו את זה לפני שיכתבו הודעה.

gadotmi

New member
כל הכבוד על ההתחשבות בזולת

הרעיון בסדר גמור. גם ההצעות של כל החברים הטובים לגבי שיטת הכנסת הכותרת והענין של "אזהרה" בכניסה לפורום - כולם נכונים, ולכולם יש כוונה נהדרת. הבעיה היחידה זאני רואה עם זה אנה בחוסר משמעת או בכונת זדון: הסיכון היחידה שיש במימוש מלא של הרעיונות הנאצלים זה משהו קטנטן שנקרא: "להחזיק מים". אני חושש שהאידיליה הזו לא כך אך אפשרית לאורך זמן, כי הפורום מאפשר (וזה גם הרעיון הבסיסי של העניין הזה של "פורום") להעביר חוויות בזמן תגובה קצר. שאל תבינו אותי לא נכון - אני לא נגד הבקשות הלגיטימיותץ ואין לי כל כוונה לעשות דבר שאני בהתאם להבנות שנאמרו והוסכמו ע"י הכותבים הקודמים. גם אני "סובל" לפעמים ממצב שאין לי כח לראות משחק באמצע הלילה ויש לי כוונה לראות אותו בשידור חוזר שבשבילי הוא כאילו "חי", ואז אני משתדל בכח שלא להקשיב לגלי צה"ל כדי שלא אפול במקרה לדיווח סתמי שבמקרה מזכיר את תוצאת המשחק מהלילה, ועוד לא בפינת הספורט ! אני לא צריך לספר לכם עד כמה שזה הורס את כל היום. בקיצור -אני אתכם בבקשתכם הצודקת. הלוואי שהרעיונות למימוש יחזיקו מעמד.

מסעים עם גדי. כל הרעיון הוא לחלוק

חוויות בזמן קצר, לא? אני בכל אופן מבטיח לנסות ולזכור לשים את ה- |ספולר| (מעניין אם הצלחתי כאן).

gadotmi

New member
עכשיו הצלחת !!

אבל בתוך התגובה ולא בכותרת (אני מתאר לעצמי שלזה התכוונת)

Yo-man

New member
שמע, אנחנו מנסים...

ואם זה לא יבוא מהכותבים, זה יבוא ממני. תפוז מציידים אותי בכלים שמאפשרים להוסיף את הספוילר להודעות, ואם אני אחשוד שהודעה שכזו פורסמה במכוון - אין לי בעיה למחוק אותה. לא שזה מה שאני רוצה לעשות פה בפורום, אבל כמו שבוש חוזר ואומר - כדי לאפשר חיים תקינים וחופשיים, כמה חירויות צריכות להשלל (ואני לא סובל את הפאשיזם שלו, אבל זה ממש לא קשור)
בכל מקרה, בינתיים אנחנו בסדר... נראה איך זה ימשיך.

למעלה