בקשה לריטוש תמונות איפור שלי

אלונה ע

New member
בקשה לריטוש תמונות איפור שלי

שלום לכולם, אני חדשה פה
נעים מאד הגעתי בעקבות הזמנה של K i t t yG i r l שראתה את העבודות שלי אשמח לראות כמה הצעות לריטוש התמונות הבאות כשכמובן הדגש הוא להוציא את האיפור כמה שיותר טוב ו...כן אני יודעת שבחלק מהתמונות הצילום לא טוב אז הנה הראשונה הרבה תודה מראש

Bateli e

New member
ריטוש עדין

והמסך הטוב שלי די נדפק... אז אני מקווה שהצבעים יצאו טוב כמו שהם נראים לי חח:]. שינויים עיקריים חשובים: 1. צורת הגבות ומילואן. 2. הצוואר. 3. הבלטת האיפור המקורי.

Bateli e

New member
ריטוש מאסיבי

שינויים שנעשו: 1. שינוי צבע השיער. 2. גווני וצבעי התמונה הכללית. 3. שינוי פרופורציות הפנים. מקווה שתאהבי! :}

Bateli e

New member
אשמח לפירוט מה לא אהבת

בדיוק כדי לדעת לתקן את עצמי. ומה לא היה טוב בעיניים?:} אודה לך.

אלונה ע

New member
אני לא ממש יודעת להגיד

כי אני לא מבינה בריטוש אבל אני מכירה את הבחורה הזאת והריטוש ממש עיוות את תווי הפנים היא נראית פה כמו מישהי אחרת ולא יותר יפה

ב י ש ו ף

New member
האפקטים נחמדים אבל האפור בפנים...

יוצר תחושה של ניסיון הסנפת מלט (באבקה) אולם רמת הריטושים בתמונות שקדמו הייתה גבוהה מאוד (יש לציין) טעות נוספת (קלה אומנם) זה הנושא של העיניים , ה"שחור" נותן תחושה מעט של יציאת העין במימדיות אני חושב שהיה כדאי להכניס את השחור מעט פנימה, ולעדן את עוצמת הצבע שכן הוא ממש בולט על פני השטח ופוגע בעומק אור וצל. מלבד זאת עבודה ברמה גבוהה ביותר.

Bateli e

New member
תודה לכם ושמחה שאהבת אלונה

תודה בישוף לקחת לתשומת ליבי!:)

ayala19860

New member
זה יפה אבל....

גם אני מאפרת מקצועית... ואני הצלחתי להבחין בפרט קטן שאולי רובכם לא שמתם לב... בתיק עבודות של מאפרת הכל צריך להיות פרפקט.. מושלם.. בלי שום קיצורי דרך.. הריטש מאוד יפה והאיפור מושלם.. אבל האוזנים לא קשורות.. איפה שצריך להיות העגיל יש חור והאוזן אדומה.. אני לא רוצה להרוס את התמונה או משו', כי בפוטו אני בסך הכל מתלמדת.. אבל מישו מומחה כמוכם יצליח לעשות את זה.. להוסיף עגיל על האוזן שיוסיף הרבה חן לתמונה למצולמת... שהיה שבת שלום..

למעלה