בקשה לריטוש בלי מילים מיותרות. אשמח לריטוש עדין. תודה=]
S shiranlevi87 New member 6/6/09 #4 ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif ** סליחה התמונה הקודמת נשלחה פעמיים
S shiranlevi87 New member 8/6/09 #9 נלו אשמח אם אפשר יהיה לרטש את שאר התמונות בדיוק כמו שריטשת את זו. זה מדהים.
NLO New member 9/6/09 #11 שמח שאהבת. אבל שתיהי בריאה, כל התמונות שלך באותה זוית. בחרתי את זאת שהיה נראה לי שאוכל לתמרן הכי טוב איתה. (וחלק קטן מתמונה אחרת אם שמת לב.) ניתן לשאר החברים גם צ'אנס לקחת חלק בשרשור. ככה תקבלי וריאציות שונות ויהיה לך מבחר.
שמח שאהבת. אבל שתיהי בריאה, כל התמונות שלך באותה זוית. בחרתי את זאת שהיה נראה לי שאוכל לתמרן הכי טוב איתה. (וחלק קטן מתמונה אחרת אם שמת לב.) ניתן לשאר החברים גם צ'אנס לקחת חלק בשרשור. ככה תקבלי וריאציות שונות ויהיה לך מבחר.
S shiranlevi87 New member 6/6/09 #5 ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif אחרונה ותודה לעוזרים.
S sima1203 New member 9/6/09 #10 אמנם ביקשת מנלו, אבל אני חושבת שהוא לא יכעס אם גם אני אנסה.כמובן שאני לא משתווה לו.
S shiranlevi87 New member 9/6/09 #15 תודה רבה סימה... אבל התמונה נראת יותר מיידי מרוטשת לטעמי, אשמח אם יהיה אפשרי לרטש מעט פחות. חוץ מזה אני מעריכה מאוד את המאמץ והזמן שהשקעת לעיצוב התמונה.
תודה רבה סימה... אבל התמונה נראת יותר מיידי מרוטשת לטעמי, אשמח אם יהיה אפשרי לרטש מעט פחות. חוץ מזה אני מעריכה מאוד את המאמץ והזמן שהשקעת לעיצוב התמונה.