בקשה לשרשור תספורות לגברים...

O Boy

New member
בקשה לשרשור תספורות לגברים...

כרגע יש לי תספורת די רגילה, קוצים, והפיאות שפיציות.... אני רוצה לשנות קצת ולצבוע אולי לבלונד. למישהו יש תמונות של תספורות קצרות לבנים? תודה מראש

fireblue1

New member
אין לי תמונה...

אבל לפני שבועיים ככה שיניתי תספורת כל החברים שלי אומרים שזה פצצה... מרטיבים את השיער ומסרקים עם מסרק קדימה... אחר כך שמים ג'ל בכל השיער ורק בסוף מקדימה... אחרי זה אתה מסרק בצדדים ללמעלה ומקדימה אתה מעלה את השיער עם המסרק ובדיוק בסוף מוריד אותו גם שיוצא פוני כזה... צריך שיהיה שיער קצת ארוך... זה יוצא פצצה אפילו ככה חברים שלי העתיקו ממני... וזה IN!!!!!

מאיה1983

New member
אל תצבע לבלונד.

אוקיי אולי תלוי איזה בלונד אתה רוצה כי יש בלונד שהוא דיי ערסי... ולדעתי זה גם דיי אאוט. עברה ההתלהבות מהבלונד לבנים...

dark eyes

New member
יש לזה אכסיומה פשוטה

לי יש שיער בהיר יחסית אז עשיתי המון גוונים בלונדיניים קלים... כולם אומרים לי שזה נראה טבעי ומי שלא מכיר אותי לא יודע שזה צבע.... זה נקרא גווני שמש וזה ממש יפה כי יש לי עכשיו תספורת מבולגנת כזרת קוצים זה כבק אאוט הרבה זמן....

../images/Emo45.gif

טוב שאת אמרת זאת.. כי אני הייתי מתחילה להטיף, ובכמויות
שלא תעז לצבוע לבלונד... אולי הדבר הכי מכוער שיש. מילא סאני.. וגם אז טיפה. וזה תלוי גם בצבע העור שלך...

לי יש גלח...../images/Emo13.gif

לפי דעתי תעשה גוונים בלונדיניים כאלו בשיער.. נראה לי שזה הולך להיות הדבר הבא..

O Boy

New member
אנשים, עצה...

בטח שגוונים בלונדיניים-נראה לי אחלה. אבל שאלה-מה זה סאני?? אני לא מתמצא בצביעת שיער (משאיר את זה לספר המוכשר שלי, חחח)

זה גווני בלונד שכאילו "נעשו" מהשמש.

בקיץ השיער מתבהר (לפחות לרובנו) ונעשים בו כל מיני גוונים סאני זה כמו גווני שמש (מכאן השם סאני), אלה גוונים שאמורים לתת מראה "טבעי" אך גם להוסיף אור לפנים. עושים אותם בצורה מטושטשת, ולמעשה רב אלה שעושים גווני בלונד לאחר מספר שבועות כשהצבע דוהה מתקבל להם סאני.

cutey

New member
לדעתי...

במקום לקנות את זה,וסתם לבזבז כסף על שטויות,יש שיטה אחרת להבהיר את השיער..שמים לימון על השיער ואז יוצאים לשמש והשיער מתבהר.אני אישית לא ניסיתי אבל נראה לא שאני אנסה את זה בקרוב..זה נשמע ממש אחלה!

לא סאןאין-יש הבדל בין סאני לסאן אין

סאן-אין זה החרא שמרססים על השיער והורס\"מבהיר" אותו (נו אפנס כל הסאנ-אינים למיניכם) וסאני זה סגנון צביעה

i l0ve u

New member
כן גם אני רוצה!!!

נורא רציתי הקיץ לעשות ככה סאני בשיער אבל אני מפחדת שזה ממש יהרוס לי ת'שיער בחורף עשיתי פסים אדומים אבל לא כמו שזה נשמע אלא יפים וגם יותר מאחורה לא מקדימה בקיצור זה התאים לחורף אבל לקיץ נורא רציתי לעשות את זה ואמרתי לספר שאני יבוא אליו ככה יותר שיכנס הקיץ <יעני בחופש..> אבל אני כבר רוצה לעשות-תגידו זה ממש הורס ת'שיער???? ומה להגיד לספר שלי לעשות לי??

O Boy

New member
ואוסיף שאלה למבינים...

גוונים בלונדיניים קלים וסאני זה אותו דבר?

|מנסה להיות מבינה|

הם אמרו שסאני זו שיטה, אז עקרונית זה לא אותו הדבר אבל מן הסתם זה נראה די דומה

כעיקרון כן..

רק שהסאני זה גוונים בלונדיניים קלים שאמורים לתת אפקט של "תראו! השמש הבהירה לי את השיער" (לכן עושים זאת בקצוות ו\או לא מהשורש) וגווני בלונד קלים יכולים לבוא מהשורש ולתת מראה שונה לגמרי.

felis baby

New member
אני עשיתי סאני לא מזמן

גווני שמש בהירים-יצא
אנמי ממליצה (לא כמו ג.יפית)

למעלה