בקשה לתרגום-זהות בדויה!

spoop

New member
בקשה לתרגום-זהות בדויה!

טוב אז ככה אין באף אתר כתוביות תרגום לחלק מהפרקים של זהות בדויה ולפי דעתי זה ממש פופולרי התרגום הזה אז אם מישהו מוכן לתרגם בבקשה יש את התרגום כבר באנגלית ככה שזה יותר פשוט או אם מישהו מכיר אתר שיש בו את הכתוביות שיביא לי בבקשה טוב? הפרקים הם: 8,9,10-20

joyalfa

New member
ניסיתי פעם

אבל התייאשתי כי יש מלא גירסאות וזה לא תואם לכל הסוגים שאנשים מורידים.

spoop

New member
אז אנשים יסנכרנו את זה!!

בבקקשששהה תתרגם לפחות את פרק 8

יש לזה בכלל כתוביות באנגלית?

כי אני ראיתי את העונה השניה עם כתוביות באנגלית, והיה סבבה, הבנתי את הרוב. אבל עכשיו לעונה השלישית אני לא מוצא כתוביות באנגלית אז מישהו יודע אם יש? אם אין אז יהיה לו ממש קשה לתרגם את זה.

spoop

New member
באתר הזה יש כתוביות לזהות בדויה

חלק בעברית הרוב באנגלית וגם לעונה השלישית

Lanni

New member
אני לא מבין משהו אחד

למה לא לראות את זה בלי תרגום וגמרנו? לדעתי תרגום באנגלית ממש הורס טוטאלית ועברית יכול להיות סבבה אבל אפשר להסתדר גם בלי תרגום .. לא? אם ענבל מסתדרת (והיא מבין הצעירות פה) אז אני מאמין שגם אחרים יסתדרו.. האנגלית שם לא כזאת מסובכת. זה עדיין לא תיקים באפלה

joyalfa

New member
יש כאלה שמעדיפים

כי אולי יש כמה דברים שלא ברורים בשמיעה ראשונית והכתוביות עוזרות להם.

inbal145

New member
אני בין הצעירות פה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

סליחה, אתה בין הזקנים פה
יש כאלה שלא טובים באנגלית או שלא קולטים מילים, ואולי האנגלית שם לא מסובכת אבל בשביל להבין שאספיאנז' (זה נורא בעברית
) זה ריגול או משו כזה הייתי צריכה לראות את אותו פרק 3 פעמים
חוץ מזה שאני ממש לא נגד תרגום. יותר נוח

Lanni

New member
חח נכון. תגובה גם לאלפא ../images/Emo124.gif

ברור שתרגום לא מזיק ואםילו עוזר, אבל נראה לי שהיא ביקשה תרגומים מנקודת הנחה שזה קל לתרגם. אז זהו, שממש לא! אפילו אם יש תרגום מוכן באנגלית - צריך המוווון זמן לתרגם תרגום איכותי וזה ממש לא תענוג (ניסיתי פעם לתרגם את באטמן לנצח. נכנעתי איפשהו באמצע!) ואפשר להבין את רוב העלילה גם בלי להבין משפט או שניים
נראה לי. לא?

inbal145

New member
תלמד לשרשר כבר../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אתה הורג אותי
אם אתה רוצה להגיב לתגובה מסויימת תגיב לה
תלחץ על "הוספת תגובה" כשההודעה הפתוחה שאתה מוסיף לה תגובה היא ההודעה שאליה התכוונת להגיב
יש מבין

gilmorefreak

New member
אבל הערנו כבר כל כך הרבה פעמים...

זה כל כך הרבה יותר נוח לקרוא שרשור נכון..וזה לא קשה או מסובך..

flex22

New member
זה לא כזה מסובך

אני אפילו שאני חדש בפורום הבנתי על מה הוא מדבר. למה דבר כל כך שטותי מעצבן אנשים. אני לא מבין את זה

joyalfa

New member
תודה על התמיכה אחי אבל...

בכל זאת אני רוצה ללמוד את אמנות השרשור כמו שצריך אבל מה שאני מסכים איתך זה שזה באמת לא כזה ביג דיל תודה בכל מקרה וסליחה שוב אם הפרעתי לך ענבלוש חולה עליך.

inbal145

New member
נסלח לך שוב../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

למעלה