בקשה לתרומה לציוד רפואי מתכלה

ישראל פ

New member
בקשה לתרומה לציוד רפואי מתכלה../images/Emo101.gif

מפעולות הקיץ של מגן דוד אדום בישראל, בולט יותר מכל הוא קורסי שלב ב´ למתנדבים הוותיקים. קורס התער"ן נט"ן - {תחנת עזרה ראשונה ניידת} {ניידת טיפול נמרץ} בו מוכשרים בני הנוער לטפל ולהכיר את הציוד המשמש את צוותי מד"א באירועי אסון המוניים, ומתוכם הטובים ביותר ימשיכו לשלב בכיר יותר של הכרת הפרוטוקולים לעבודת צוות הנט"ן כולל המכשור הקיים בניידת. קורס מדריכים - הקורס היוקרתי שבו עובר המתנדב מחניך למחנך, ובאחריותו לגדל את הדורות הבאים וללמדם את יסודות העזרה ראשונה {קורס 60 שעות}. הקורס מועבר ע"י מדריכי מדריכים בכירים, בו לומדים החניכים את יסודות ההדרכה. סך הכול בקורסים האלה ישתתפו השנה קרוב לאלף חניכים. לתרגול החניכים, מגן דוד אדום נזקק לציוד רפואי מתכלה שפג תוקפו בכמויות משמעותיות, ולמגוון ציוד קבוע אשר עולה הון רב. אני פונה בזאת לכל מי שיכול לסייע, לכל מי שיש לו קשרים.., ובכלל מהיכן ניתן להשיג תרומה של ציוד מתכלה לפנות אלי. אני מדגיש, אינני רוצה שתיעשה פניה פרטנית אישית ע"י מתנדבים, הדבר יכול ליצור בלאגן, ואפילו נזק של פניות כפולות. אך בהחלט כל מי שבאמת יכול או חושב על רעיון מוזמן לפנות אלי אישית, ובמחלקה נטפל בבקשה בצורה מסודרת ומאורגנת. ניתן לפנות אלי ישירות במייל: [email protected] או בביפר 6105515 03 {און ליין, אין צורך במס´ מנוי.} כל עזרה ופניה תכובד ותטופל. בתודה מראש ישראל פישר

ישראל פ

New member
אימייל אישי

גל שלום ככלל נכון הוא שבמד"א האימילים הם פנימים, אך כמו בכל כלל יש עוד כלל יש בעלי תפקידים במד"א שהאימיל שלהם מקבל מיילים גם מבחוץ. תנסי... בכל מקרה אי מייל נוסף: [email protected] ישראל

orend123

New member
לא הבנתי מה בדיוק אתה מחפש

אתה מחפש ציוד שכבר פג תוקפו לשימוש של אימון בלבד או שאתה מחפש ציוד שתוקפו אמור לפוג בערך בזמן הקורס אבל שיהיה כמו שהוא כאשר הוא חדש? אם אתה מחפש ציוד שכבר פג תוקפו תפנה למשרדי בתי החולים השונים ותבקש שבמקום שיזרקו לזבל ציוד שישימו בצד ושיאספו אותם. לא נראה לי שתהיה להם בעיה להביא ציוד שאי אפשר כבר להשתמש בו אבל בקשר לציוד תקין סביר שהם יסרבו... בכל מקרה כדאי להדפיס על נייר רשמי של מד"א או כדומה. מקווה שעזרתי אורן

ישראל פ

New member
ציוד מתכלה לתרגול...../images/Emo101.gif

נורא פשוט..... אני מחפש קשרים, לא עצות. ואני מחפש בעיקר ציוד פג תוקף בכמויות, וגם ציוד קבוע. אז....אם יש לך קשר מעשי למשרד בית חולים למשל, {בבתי חולים מטפלים בציוד הנ"ל בדרך כלל אחראי בית המרקחת או מנהל רפואי} או אם מכיר חברה מספקת ציוד שיש לה ציוד פג תוקף וכדומה, ותתפלא, תרומה לפעמים משמעותה גם ציוד תקין, בדיוק כמו כסף שנתרם, שהוא נזיל, שמיש, ו...עובר לסוחר.. תודה בכל אופן על הרצון ישראל

Action force

New member
בוא תעזור לנו לעזור לך

מה אתה מציע שנדבר עם: מנהל חדר מיון? מנהל בית החולים? אחות אחראית בחדר מיון? על האחות שבמחסן? אני מציע שגבש מכתב יפה, תעלה פה בפורום, וכל אחד ישנה את שם היעד ויעביר לבית החולים שהוא עובד מולו.

למעלה