בקשה לתרשים

שולי, תודה

בכל אופן. למראית עין זה ניראה קל יחסית, אולי אם ניסיון וידע שלכם אפשר לנסות ליצור תרשים, אולי השל בנוי ב-3 שלבים?

לא, התמונה נלקחה מהפורום הקודם

שלכם לפני מס' חודשים, ושמרתי את התמונה, וכעת מתחשק לי לסרוג את השל, שניראה מאד קל (כמובן עם תרשים), תודה על התייחסותך.

נראה שאפשר לפשט את השאל

כמו שאמרת ל3 חלקים ולהערכתי במסרגה אחת בלבד. אם את יודעת לסרוג במסרגה אחת אז את יכולה להתחיל ולסרוג ולהניח על הכתפיים בכל פעם כדי לראות איך מתקבל ולהמשיך. החלק הראשון והשליי בנויים על אותו עקרון: עיני שרשרת, עין מתה או חצי עמוד כדי לחבר לשורה הקודמת ושוב עיני שרשרת. החלק האמצעי אפשר לסרוג דוגמת אננס, ובין האננסים שוב עיני שרשרת באותו עקרון של החלק הראשון והשלישי. נראה שיש הרחבה גדולה לפס השני שזה אומר הוספת עינים לשרשראות המקשרות. כלומר, דוגמת האננס קבועה אבל החלקים בין מתרחבים. אין לי שמץ מושג כמה עיני שרשרת את צריכה ואני יכולה רק להציע לך להתחיל ול"שחק". השל מקסים, מיוחד ויוצא דופן בנוף השאלים ולכן שווה את ההשקעה.

השל אכן מדהים ביופיו והפרנזים

הארוכים מוסיפים המון... צריך כמו שאמרת לדעת כמה עיני שרשרת לעלות וכמובן לקחת בחשבון את עובי החוט. רצוי לשרטט את דוגמת האננס לפני שאתחיל במלאכה....תודה רבה על עזרתך.

חן4321

New member
לדעתי החלק עם העלים

סרוג בשתי מסרגות והדוגמה היא דוגמת עלים..גוגי סרגה אותה בפרנזים בצעיף הצמות שלה ויש גם הוראות... בהצלחה

מצאתי לך הוראות ברוסית בחוברת

חדשה שלי את אותו שאל מי יכולה לתרגם אותו אני ינסה מחר לבקש מרוסיה

אני מנסה להבין מה הולך שםזה קשה לי

בגלל השפה אבל ש לי עוד תרשים נחמד לצעיף קצר שקזה וכולו אננסים

למעלה