בקשה ל"בעלי העימותים" שבפורום זה

ששרון

New member
בקשה ל"בעלי העימותים" שבפורום זה

אין לי בעיה שתמשיכו להתווכח או לא להסכים על כל מה שלא מוצא חן בעיניכם, זו זכותכם המלאה ואני מאוד מכבדת אותה. הבקשה שלי ושל שאר הבאי הפורום שרוצים מקום שקט להרגע בו מהמתחים של היומיום שיש לנו בגלל המחלות (והם רבים)- שאת הדיונים , הויכוחים , הריבים, וכל הבא ליד שאתם מנהלים מזה מספר חודשים ועדין לא נראה הסוף - תקפידו להבא לנהל במייל, במקום פרטי שרק אתם רואים ולא כל העולם . אין לכל העימותים הללו יותר מקום, לא בפורום בתפוז, לא בפורום בוואלה, זה מעכיר את האוירה לשאר המשתמשים בפורומים ומאחר וזה נמשך כבר חודשים ארוכים (ואני השתדלתי אף פעם לא להתערב...), אבל מאחר ודומה שאין לזה סוף, אני חייבת לאמר כבר את שעל ליבי, כי אם זה ימשיך כך, בכנות, אני (ואני משערת שעוד רבים וטובים, ויש גם רבים שכבר עשו זאת מזמן...) לא אשוב לרשום פה יותר, וחבל לי על כך. בנוסף, לדעתי (כמו שכבר אמרתי בעבר ואני עדיין עומדת מאחורי זה), המיקום של כל העימותים הללו בין מספר מצומצם של אנשים , אשר הם מתקיימים בפורומים של החולים כולם, עושה שרות מאוד רע לכלל החולים, שכן רופאים ועוד אנשים שאין להם קשדר למחלות נכנסים לפורומים, וכבר שמעתי על די הרבה תגובות מאוד נרתעות מהחולים ככלל, בגלל מה שהיה פה. זה לא מכובד, ולי באופן אישי אני חייבת להודות, פשוט לא נעים לקרוא את כל התכתובות הללו. אני משתדלת לדגל עליהן, אך כשהן מופיעות כל יום, בכ"כ הרבה מקומות, הן פחות או יותר בלתי נתנות להתעלמות... אין לי שום דבר נגד מישהו מכם ואני מחבבת כל אחד מכם בנפרד ועם חלקכם יש לי אפילו יופי של קשר, אבל מאחר ויחד אתם זה עם זה לא מסתדרים, אז צריך לעשות הפרדת כוחות, בבקשה, התחשבו בשאר החולים פה. לכל אחד מכם יש את המייל של השני, ואני יודעת את זה על פי מה שרשמתם פה אינספור פעמים. להבא כשיש לכם הערות , בבקשהה, תרשמו זה לזה או זו לזו - במייל. שם אתם חופשיים כאוות נפשכם, ואף אחד לא יעיר שום הערות על זה. תודות, שרון

dodo281

New member
הי שרון -

מקובלת עלי כל מילה שלך - אבל - לצערי - במגבלות מסויימות : 1.כל עוד יש מי שמתחיל כל פעם מחדש לתקוף אותי , או את פורום וואלה - מעל דפי פורום זה - אני אענה. 2. אין לי כל עניין בוויכוחים אלו !!! - ובוודאי שלא בהתכתבות אישית עם התוקפים אותנו - !!! 3. הם יודעים זאת בבירור !!! - ולכן אינם כותבים הדברים אלינו למייל - שאז - פשוט לא ייענו !!! - ובזה - ייתם העניין. 4. לתוקפים אותנו - יש עניין מובהק-לעשות זאת - מעל דפי הפורום -
שאם לא כן - היו חדלים מכך מזמן !!!!!.......
לצערי - הודעותיהם בפורום - מעניקות להם : א. - כר להוצאת רגשותיהם העויינים/כעוסים, ב. - מיקוד תשומת-הלב בהם. ג. - השפעה על זולתם - אף שאינו חפץ בכך ...!!! לו היה כאן ניהול פורום - הודעות כאלו היה נמחקות - מיד עם הופיען !!! שכן - כדברייך - מקומם של דברים כאלו - אינו מעל דפי הפורום. ואז - לא היה לי או לזוהרה - כל צורך לענות עליהן, ובא לפורומינו גואל. אני פונה אל אילו - שמתחילים שוב.... ושוב.... ושוב... בהתקפות עלי/על זוהרה, על פורום וואלה - לחדול מכך!!! ופונה אליכם - חברי הפורום - לפנות אל אותם תוקפים - ישירות -!!!!!!!! ולשכנעם לחדול מכך. כל פנייה - שאינה ישירה - ושאינה מביעה אי-שביעות רצון ישירה וגלוייה - לא תועיל כאן!!! ומובטח לכם - חד משמעית !!! - כי זוהרה ואני - לא נהייה אלו שיתחילו בכך - !!! אין לנו כל עניין בזה - זהו משא עודף - הגוזל כוחותינו !!! נראה לי שלא קשה להבין זאת . כן, שרון - אני יודעת - כי קיימת גם האפשרות - שנתעלם מהם - אך - לצערי - במצב כזה - ניתן להכפישנו - ללא מענה. ו- לכך - איני מוכנה . כל טוף לשרון ולכ-ו-ל-ם !
)) וישוב סוף סוף השקט למחוזותינו !!!! - אמן !!!

dodo281

New member
מביאה דברי כאן-ביום הכנס - ../images/Emo42.gif

שלום לכ-ו-ל-ם - בריאות, שקט, ושלווה - לכ-ו-ל-ם. קהילה אחת אנחנו - קהילה מצומצמת של חולים - חלקם חולים קשה מאוד. לקהילתנו - כרגע - 2 פורומים, ויהיו נוספים. אני קוראת לכולם - לגלוש בכל הפורומים בשקט, בבטחה, ומתוך כבוד לזולת !!! לא מקובלות עלי מכל וכל כל "תכניות הפרדה" - ולא משנה מי היוזם אותן !!! לא ייתכן !!! - כי חברינו - עצמם - ייזמו תכניות הפרדה - המפצלות את הקהילה !!!! זה פוגע בכ-ו-ל-נ-ו - בכל מיני אופנים !!! יש המעדיף לגלוש רק בתפוז - רצונו כבודו. יש המעדיף לגלוש רק בוואלה - כנ"ל. אך - לא ייתכן - כי מי שמעוניין לגלוש בכל הפורומים שלנו - ייתקל בעויינות וב"תוכניות הפרדה " !!! ולא - איני מדדברת מן הזוית האישית שלי (ואולי אף של זוהרה) - איני מתייחסת כלל לכך - ש"תכניות ההפרדה" - מתייחסות אלינו ישירות - שכן - ההשפעה של זה עלי - זניחה לחלוטין ! ולראייה - אני ממשיכה להיכנס לכאן (וגם זוהרה) . כוונתי היא - לכך - : ש- "תוכניות ההפרדה" זורעות תחושת פירוד ועויינות כללית - הפוגעת בכלל המשתתפים !!! - אז אנא - כבדו את עצמנו = את קהילתנו - וחידלו מכך !!! אנחנו חייבים !!! - להיות במצב בו חבירינו יוכלו לגלוש בביטחה - בכל פורום בו ייבחרו. אין כל טעם לקיטוב !!! - אין כל טעם - להפוך פורום כזה או אחר - לפורום של קבוצה יחידה בלבד !!! כ-ו-ל-נ-ו - מפסידים מכך !!! בברכת קהילה מאוחדת ושלווה - רבת-פורומים

זוהרה7

New member
שרון שלום - את צודקת

את צודקת שאם יש חילוקי דיעות בין משתתפים הפורום זה לא המקום לכך. את צודקת שהמריבות האלו מרחיקות את המשתתפים ומעכירות את האוירה. גם בוואלה ביקשתי שאם יש לסוני משהו להגיד לי שיכתוב אלי אבל הוא התעקש שזה יהיה גלוי לעיני כל. וכשכתבתי לו הוא לא הגיב וגם כששלחתי לו אייסיק הוא ענה שהוא לא מוכן לדבר איתי. הוא עמד על כך שהכל יהיה גלוי. ואכן בהתחלה לא הגבתי, בהמשך הגבתי וביקשתי שיפסיק. הוא לא הפסיק ולכן לא היתה ברירה אלא למחוק את היוזר שלו ולנקוט בעוד צעדים שיפסיק להטריד את הפורום. עכשיו תראי מה קורה כאן. סוני מרשה לעצמו חופשי להשמיץ אותי ואת דודאית. יש ימים שאנו לא עונות. אבל גם בימים אלו אף אחד לא פונה לסוני ואומר לו להפסיק. אבל כשדודאית ואני מגיבות מבקשים מאיתנו להפסיק. באם היה לפורום הזה מנהל זה לא היה קורה. כל הודעה מטרידנית ומעוררת ריבים היתה נמחקת לאלתר והפורום היה נקי. אז עד שאף אחד לא ירים את הכפפה ולא יקח על עצמו לנהל את הפורום ולמחוק מה שלא ראוי הפורום לא יהיה נקי. אני מזמינה אותך לקרוא לפני כמה ימים את כל מה שטיה כתבה, היא קללה, השמיצה ועוד. עניתי לה בעדינות ואפילו באמפטיה. ומה יצא מזה. האם מישהו אמר לטיה שהיא מגזימה. לא ולא. כולם שתקו. כך גם לגבי סוני. יש כאן פרות קדושות שלא פוגעים בהם. לכן, זו הזכות שלי ושל דודאית להגיב כאשר כותבים עלינו דברים. כאשר יפסיקו לכתוב לא נגיב. ושוב, לא ברור לי מדוע אף אחד לא לוקח על עצמו לנהל את הפורום הזה. כל טוב, זוהרה*

למעלה