בקשה מאילו...

Secular

New member
בקשה מאילו...

למרות שזה ישמע קצת קיצוני,אבל אני מבקש ממך להחרים את fireman בתור משתתף בפורום הזה,כלומר,כשהוא ירצה לכתוב הודעה,הוא לא יוכל לעשות זאת. פשוט קראתי תגובות רבות שלו,והם בעלי תכנים חוצפניים,הבן אדם פשוט עצבני כל הזמן,וכל מילה שנייה שלו זה "זיבולים" ו"שטויות",כך שאין לו מקום בפורום שלנו.

fireman

New member
תראה.....תשמע.....

ההודעות ביני לבין אילוסטרטור זה עניין אישי ושנינו מכירים את ההומור הדפוק אחד של השני אז תרד מהעגלה הזאת כי היא לא נוסעת. בוא נתמק בבעיה שלי ושלך....בעצם הבעיה רק שלך....כי לך יש בעיה שאני פה...לי אין בעיה שאתה פה ואתה עוד קורא להחרים אותי....זה באמת לא יפה... מה בסה"כ ביקשתי? שתתן לי את מקור כל השטויות שאתה מביא לפורום הזה? (אופס אמרתי שטויות) וידידי היקר....אתה עוד לא יודע מה זה פיירמן עצבני יום טוב

Secular

New member
פתאום אתה הקורבן?!!?!?!??!

קודם כל תלמד על תרבות הדיון והשיחה,ואח"כ תבוא אלי בטענות איך אני מעז לבקש-ותאמין לי יש לך מזל שאני לא מנהל הפורום,כי אז הרגל שלך לא היתה דורכת בפורום אפילו לשנייה אחת!!

oren*

New member
"כל מילה שניה שלו זה שטויות"?

אתה בטוח? אני קראתי הודעות עמוסות במידע מקצועי, עם איורים טכניים והסברים עד הפרט הקטן ביותר. ובכלל, זו ממש חוצפה לפנות למנהל פורום על פני הפורום ולבקש לחסום משתתף אחר - העובדה שאתה לא מתקין ICQ, MASSENGER ושאין שום דרך ליצור איתך קשר חוץ מעל גבי הפורום, לא צריכה להשפיל או לפגוע בשאר המשתתפים שכותבים הודעות ארוכות ומעניינות. נהנים מההודעות שלך מאוד, ואם יש משתתף אחד שחושב שהן לא מעניינות - שיחשוב ככה, אתה את התגובות שלך קיבלת.

Secular

New member
אתה טועה!!

כי ה-fireman הזה מגיב לכל הודעה שלי בזילזול,ומכניס ביטויים שלא הולמים את הפורום הזה,ולידעתך אילו כבר מחק את כמה הודעות שלו בגלל תוכן לא הולם כך שקודם תבדוק לעומק את העניין ואח"כ תגיב!

kyle

New member
טוב, אז...

בוא נגיע להסכם כמו בכיתה ב´!!! סקיולר לא יגיב להודעות של פיירמן, וההיפך! בינתיים ביי, קייל

stan_southpark

New member
שמעו ....

מה זה לחרים מישהו מהפורום בגלל שהוא מגיב כל הזמן ואיך יראה הפורום בלי התגובות של פירמן בוקר טוב בן

kyle

New member
מדויק!

אנחנו לא ננטוש את פיירמן (שיכול לעזור נורא לפורומינו!) בגלל שחבר בפורום, (בלי אצבע מאשימה כלפי סקיולר) מבקש לעשות כך! אפילו אם הודעותיו מלאות (למרות שלדעתי לא) ב"שטויות" ובמלים כאלה, זו לא סיבה לחסום אותו! מה, יש מישהו שאף פעם לא שולל רעיונות של אחרים כשאתה אומר "שטויות"? וגם אם לא, אני בטוח שלפיירמן אין כל כוונה להעליב מישהו בפורום! (ו... פיירמן, אם כן... אז תגיד לי!) בינתיים, ביי! מקייל

fireman

New member
בואו נעשה קצת סדר

ראשית כל אדון סקיולר נכנס לכאן לפורום בשעה 9 וחצי בבוקר וכתב הודעה בדבר דרישה להשעותי מן הפורום, בכך קראת עליי תיגר אבל אני אבליג הפעם. כתבת המון שטויות בהודעות לגבי כל השטות הזאת בדבר השעייתי מן הפורום ולצערך אני אשתמש במילה שטויות כל עוד אני רואה שיש בה צורך ואתה בטח ובטח שלא תמנע ממני את זכותי להתבטא. אדון סקיולר אני לא אכנס לעניין הזה למה לא אתה מנהל הפורום (וטוב שכך) משום שאם היית המנהל לא היית מוצא צורך להשעות אותי כי לא הייתי בא לפורום המנוהל ע"י בן לאדן קטן. תאמין לי סקיולר שאני עוד נחמד איתך בהודעות שלי שהן אמנם קצת ציניות רק חבל שאתה לוקח את זה יותר מידי ללב ומגיב כאילו פגעתי בך אישית. אני לא מתכוון להמשיך להתנגח איתך כאן על דפי הפורום כי זה לא הולם את כבודי ובטח שבטח לא את כבודך במיוחד אחרי שפתחת את הדיון הנבזי הזה, חבל מאוד שבתפוז היו מנהלים שחשבו ככה. אין לי ולא הייתה לי כוונה להעליב אותך או לפגוע בך אם כי לשפוך פן הומוריסטי על כל אותן "שגעונות" של כל מיני ארכיטקטים ביזאריים לגבי שקשקושים קונסטרוקטיביים שיהיו לעד ציורים על הנייר או דגם מיניאטורי במוזיאון כלשהו שהיית מעלה כאן לפורום. על תרומתי לפורום אני לא צריך לתת לך דין וחשבון אם כי החברים (אלה שכן באים לפורום) יעידו על תרומתי הנכבדה לפורום. אני אפסיק להתנגח בך ולהגיב להודעותיך (אלא אם יהיו בהן עניין) אך ורק בגלל הכבוד ההדדי השורר ביני לבין מנהל הפורום הנוכחי והרצון שלי למנוע ממנו להכנס למצב לא נעים כמו זה שאתה יוצר. תחשוב על זה. יום טוב

kyle

New member
כן... זהו... פיירמן הזכיר לי,

את עניין החוש הומור! דמיין את השיחות שלנו בלי איזה ירידה מצידו!

fireman

New member
קייל אחי

תזכיר לי מה המספר חשבון שלך? שנדע איפה להפקיד את ה200 שקל בעבור התמיכה

kyle

New member
"פ" (יעני קיצור של פיירמן)

הכל כתבתי בשביל הצ´קים! מה חשבת שאני באמת תומך בך!
פשוט מעצבן אותי הענין של "לחסום" מישהו, שבשבילי זה כמו "לנדות", לא משנה מי!

fireman

New member
אח שלי

כל הסלט הזה עובר לידי בריצה....תאמין לי שלא מזיז לי יותר מידי תותחים אתם

TheIllustrator

New member
הבקשה נדחתה...../images/Emo70.gif

עומרי... רק כעת, בשעה 03:40 בבוקר, בלילה שבין שישי לשבת ה-19.1 שמתי לב להודעתך הנ"ל... פשוט מאחר וכל היום הייתי עסוק בהודעתך האחרת, עם ההתנצחות האבילית מול אסף. ראשית, אני ממש שלא מסכים עם קביעתך ואין שום סיכוי שאני אחסום את פיירמן מאחר ואני רואה בו כאחד האנשים החשובים ביותר בפורום שלנו - רק הוא זה שיכול לתת לנו הסברים טכניים והנדסיים!!! שנית, בשביל המילה "שטות" אני לא מתכוון לחסום אף אדם - גם לא אם היא תחזור בכל הודעה שלישית, כל עוד הודעויו הן רלונטיות. כאן המקום לציין שפיירמן תמיד מדבר בצורה כזו ואין מה להעלב מכך... פשוט מאחר והוא תמיד צודק!!!(ואני למדתי זאת על בשרי!
) שלישית, אנא ממך - רק מאחר והורדתי תגובה אחת של פיירמן - וזאת לאחר שאתה ביקשת ממני לעשות כן(מאחר ואין בי רצון כי אדם כזה או אחר ירגיש פגוע בפורום שלנו) - אל תצפה שאני אעשה זאת באופן קבוע באם ההודעות רלונטיות. אנחנו לא מנהלים פה משטר אימים ורק מה שטוב למען הפורום יעשה. שיהיה לך המשך שבת שלום.

למעלה