בקשה מאת אור כוכב הצפון

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך

jole

New member
בקשה מאת אור כוכב הצפון

בקשת עזרה לגן של ילדים אוטיסטים-ת"או אור כוכב הצפון ו 11:47 | 03/11/04 אני אם חד הורית לבן פעוט שסובל ממידה מסויימת של אוטיזם ונמצא בגן טרום טרום חובה לילדים אוטיסטים שהינו חדש ומאד עני בכל דבר ועניין. בין היתר אין שם שום מכשיר חשמלי במטבח כמו פלטה חשמלית להכנת חביתות או חימום אוכל לילדי הגן ( האוטיסטיים ) והם נאלצים לאכול אוכל קר, אין מיקרוגל, אין טוסטר-אובן לחימום אוכל. אין גם המון דברים אחרים - הגן משאיר את הילדים ממש כמו "יתומים" - יש אשכול של 4 גנים כאלה בתל אביב ששם העמותה לילדים בסיכון גבוה נותנת סכומי עתק בכל שנה וכך הגנים הללו מאד עשירים במשחקים וצעצועים, בספרים, ובצוות פארה רפואי שמטפל בכל אחד מילדי הגן. ואילו בני הפעוט שובץ בגן החדש שנפתח רק בספטמבר, ושהעמותה לא יכולה יותר לגייס כספים גם לגן הזה וכך נותרו הילדים שחלקם מאד צעירים ( בני 3 ) וכרגע מאד קריטי שיקבלו את כל הטיפול הפארה רפואי הדרוש וכך אולי יש להם סיכוי לצאת מהבעיות שלהם, ובגלל שאין כמעט תקציבים לגן הזה מקבל כל ילד רק שעתיים - שלוש שעות בשבוע לטיפולים ( במקום 10 שעות בגנים שבחסות העמותה ) וכך הבעיות של הילדים רק ילכו ויעמיקו. האם ישנה דרך כלשהי שאולי תוכלו לעזור בעניין למען הצלת הילדים הללו ? מראש

זו בקשת עזרה לגן של ילדים אוטיסטים

בתל אביב שהינו חדש לגמרי, ולכן הינו מאד עני בהכל - ציוד חשמלי למטבח, ספרים, צעצועים ומשחקים, ברזנט שיקיף את כל החצר - הגדר של החצר פתוחה וזה ממש לא בטיחותי וזה דבר שיש ממש בכל גן - ואין שם ! אין אוכל פרט לארוחת הצהרים שעל ההורים לשלם חלק אך כל יום עלינו לשלוח את כל האוכל לכל היום ולכל יום ויום כשהילדים אוכלים את הדברים קרים כי אין איך לחמם או להכין אוכל חם. ובעיית הבעיות היא שאין כמעט טיפולים פארה רפואיים לילדים ולכן במקום לעזור להם לצאת מבעיויהם - הפערים מעמיקים והבעיות מחמירות. והעמותה לילדים בסיכון גבוה שמסייעת לשאר הגנים הללו אינה יכולה לגייס כספים גם לגן הזה !!!

האם אין למישהו

פלטה חשמלית, מיקרוגל, טוסטר אובן, צעצועים / משחקים, ספרים, שטיח כדי שהילדים לא ישבו לשחק על הרצפה הקרה ? מדובר על ילדים מסכנים גם כך, וגם הגורמים השונים העירוניים והממשלתיים לא מספקים כלום - האם תוכלו איכשהו לעזור להם ?

אני אשאל את אחותי לגבי מקרוגל

אם היא לא מסרה אותו, מדובר במקרוגל של BROTHER לבישול ואפיה, תקין ובמצב מעולה. אשאל ואחזור אליך. אם אני שוכחת, הזכירי לי בבקשה במסרים.

אור כוכב הצפון יקרה

אני מוכנה לסייע לך לרכז את הגן לילדים אוטיסטיים ולדאוג לתרומות של מוצרי החשמל המבוקשים וכן יתר הדברים המבוקשים. אנא ממך שלחי לי פרטייך במסר האישי, וכן כתובת הגן ומס' טלפון, כדי שאוכל להפנות את התרומות ישירות לגן. שבת שלום.

המון ../images/Emo51.gif לכל אלו שענו ונענו במתן

עזרה לגן של האוטיסטים. לצערי המאד גדול הגננת לא מוכנה בשום אופן לקבל שום דבר ועניין לגן. וכך הגן יישאר עני בהכל - מבחינת ציוד ( משחקים, ספרים, שטיח, ברזנט שיקיף את גדר הגן, מכשירי חשמל ). לגבי הטיפולים הפארה רפואיים המועטים כל כך אני לא מצליחה לגייס כספים בכדי שהילדים המסכנים הללו יקבלו יותר טיפולים שהם כל כך זקוקים להם באופן מיידי. העמותה לילדים בסיכון גבוה לא יכולה לגייס את הכסף הדרוש לכך, אך אם אני אצליח לגייס את הכסף - הם יעזרו לי להתגבר על הבירוקרטיות המעיקות השמות מכשלה בכל דבר ועניין וכך הילדים נשארים במצב של סיכוי הולך ופוחת לצאת מהבעיות שלהם, להתקדם באופן ממשי, וכך שהבעיות לא ילכו ויעמיקו ובעצם יאבדו את הסיכוי להדביק פערים. אלמנט הזמן ממש קריטי מכיוון שהם כעת עדיין צעירים ולכן עדיין ניתן לעזור להם, ואילו בשנה הבאה יתכן שיהיה מאוחר מידי כי הפערים כבר יהיו גדולים יותר ויתחילו בעיות של תיסכולים אצל הקטנים הללו שאולי לא יצאו מהם לעולם אחר כך. האם עולה על דעתכם דרך כלשהי לעזור לי לגייס תרומה וכספים למען טיפולים פארה רפואיים לילדי הגן הזה ?

לא הבנתי את ההתנגדות של הגננת

לקבל ציוד לגן. האם בקשתך לקבל ציוד באה על פי פנית הגננת או מיוזמתך? שלחתי לך מסר ולא נעניתי לצערי.

מאחר והגן כל כך עני בהכל וניזון רק

מהתקציבים של עיריית תל אביב שהם מקוצצים מאד, ואפילו כמעט שאין טיפולים פארה רפואיים שהם בעצם הדבר הכי חשוב בעיקר בטיימינג קריטי זה שבו הילדים עדיין צעירים ולכן עדיין ניתן עם טיפול אינטנסיבי במגוון של אנשי מקצוע פארה רפואיים להציל את הילדים הללו. כך גם כל הציוד מאד עני ומצומצם כיוון שזהו גן חדש שרק בספטמבר השנה נפתח ולכן איננו מצוייד כמעט בכלום. אחת האימהות נתנה לגן משחקים שהיו לה בבית. לכן מכיוון שאין לי משחקים מיותרים החלטתי על דעת עצמי לשאול אם ניתן בפורום "למען הקהילה" לבקש עזרה בעניין. ואז כשפניתי לגננת שהצלחתי לגייס ע"י פורום שכזה מיקרוגל ( שעדיין לא לקחתי מפתח תקווה אך לאחר תגובת הגננת הודעתי שאני מוותרת עליו ) ושכנראה שניתן יהיה להעשיר את הגן בכל הציוד הנדרש היא אמרה באופן נחרץ שאיננה מוכנה לקבל שום דבר ועניין. היא גם טענה שקיבלה תקציב ( מצומצם אך בכל זאת משהו ) ובו הם רכשו ספרים ומשחקים, ואין היא מוכנה בשום אופן אפילו לא לפלטה חשמלית כדי לעשות חביתות חמות לילדים שאנו ההורים נקנה את הביצים ושאם הבית תעשה חביתות חמות לילדים. המשמעות היא שאנו עושים חביתות בכל בוקר והילדים אוכלים אותן קרות בשעה 9 בבוקר. אין לי מה לעשות בעניין... כתבת לי ששלחת לי מסר - לא הגיע אלי מסר ממך. כנראה שבטעות שלחת למישהו אחר. תוכלי לשלוח לי שוב ?

למעלה