בקשה מגב' בת 72

בקשה מגב' בת 72

להלן מייל שקיבלתי, אולי אתם תוכלו לעזורלה : שלום לכם, אנא מכם, בבקשה הקדישו דקה לקריאת הודעתי זו. זה מאוד חשוב לי. רק כך אוכל אולי למצוא את אשר אני מחפשת. אני ניצולת שואה, כיום בת 72. לעת זיקנה, כשבנותי וחלק מנכדי נישאו וב"ה אני זוכה לנקום את נקמתי בנאצים - משפחה ענפה בארץ ישראל, אני חשה צורך לסגור מעגלים. מכיון שהייתי ילדה קטנה במלחמה, איני זוכרת הרבה מתקופה זו, ועל אף המחקר הארוך והמעמיק שערכתי נשארו חורים רבים בסיפורי - סיפורה של ילדה קטנה שאיבדה כמעט את כל משפחתה. אומנם אחת מיני רבות, אך בשבילי - עולם ומלואו. מחפשת אנשים שעברו איתי את הגבול מצרפת לשוויץ, בשנת 1943. אנשים אלה היו אז ילדים קטנים, והיום צריכים להיות בני 70 פלוס. נסו להיזכר, אולי שכנה, קרובה רחוקה, חברה של אמכם/סבתכם וכד'. זכרו ששם משפחתן של הנשים השתנה ככל הנראה,והם כולם יכולים להיות בכל מקום על הגלובוס, אם הם עדיין בחיים. השמות: ליזט פלסטרנט פאול רוזנברג ליבה רוזנברג סוזן סובלמן יצחק/אייזיק מילאן [או מילאן איזק, לא ברור מה השם הפרטי] דורה ישראל-מנשה ושני ילדיה, רוברט ופורטוני גם אם אתם מכירים מישהו עם סיפור דומה שעבר את הגבול בשנה זו אך לא מופיע ברשימה, אשמח אם תפנו אלי. המייל: http://mail.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=compose&[email protected]> [email protected] מקוה למצוא איזשהו קצה חוט. תודה רבה!

שלום לך גברתי

ראשית אני מכבד את רצונך ליקום בנאצים גם אני לפני כשתי עשורים חשבתי כך כשהתחלתי לחקור את עצמי ,גם לי למרות שאני יליד מערב אירופה הוצאתי המקסימום שיכולתי לחקור וגם נשארו נקודות שאין לי הפשרות לשחזר . נכון אין להכים ידיים כול עוד זה הפשרי איך כפי שהגעתי למסקנה עד כאן . לפי דעתי ניקמתך בנאצים היא שאת בנית משפחה לתיפארת וגם אני כעת חושב ומספר לתלמידים ששואלים אותי , אין צורך יותר בנקמה אתם ילדי ישראל ,נכדים שלך ,נכדים שלי הם הנקמה שלנו . בכול זאת אני מאחל לך אצלחה תכתבי תכתבי תכתבי קבלי הטוב שבעולם אוס סבא אריה

תודה אלי7

אני אבדוק אצל הסבתא של הכלה שלי (אשת הבן) היא הגיעה לארץ מצרפת, ידוע לי שהיו פעילים בהעברת ילדים בשנים הללו.

שוב שלום גברתי

פתאון צץ לי ראיון שי ברדיו רשת ב מדור לחיפוש קרובים או כול עזרה שהוא המנחה הם אני לא תועה הוא יובב כץ בשעה 15-45 בלי נדר את יכולה לפרסם שם בקשתך שזה אגע בציבור הרבה יתר חרב באצלחה ובכבוד רב סבא אריה

kutz2

New member
לסבתא בת ה 72 אני יכול לעזור מעט

נכון יש ברדיו המדור לחיפוש קרובים המנחה הוא ירון אנוש מספר הטלפון 03-762034 בהצלחה,יהודה

estee from ynet

New member
Jenny ../images/Emo222.gif

Sorry, I don’t have access to Hebrew fonts on the computer. However, I posted a message for you at the Tapuz - Israelis in Canada Forum, and so did someone else. I don’t know if you have seen it. I’ll try to copy it here: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=690&firstmsg=75 estee

למעלה