בקשה מד"ר נועם בור

בקשה מד"ר נועם בור

קיבלתי לפורום ביאהוו בקשה, ואני מבין שרצוי שהיא תגיע לכמה שיותר הורים, לכן אני מעביר אותה לפורום זה. לקראת הכנס הקרוב אשר יערך בבולטימור בחודש ספטמבר הקרוב, התבקשתי ע"י פרופ' ג'ון הרצנברג, מחייה שיטת פונזטי,מארגן הכינוס ואשר ממנו למדתי את השיטה אותה הבאתי ארצה, להציג בשיתוף פעולה עם פסיכולוגית קלינית את האפשרויות להשפעות התפתחותיות ופסיכולוגיות של הטיפול המתמשך בכף הרגל הקלוטה על הילד המטופל ומשפחתו. אשמח ללמוד על כך עוד בעזרתכם , ואתם מוזמנים לחלוק איתי מידע בנוגע לחויות , התנסויות מחשבות והבנות שלכם בענין . ניתן לכתוב בעילום שם או בשם לכתובת הזאת או לכתובת הE-MAIL שלי: [email protected] בתודה מראש. ד"ר נועם בור. בית חולים העמק. עפולה.
 

Adoushi

New member
תודה על

העברת הבקשה. אני כבר שלחתי אימייל לד"ר בור. אני חושב שאנחנו צריכים לעזור ולתת את מה שאנחנו יכולים מההתנסות שלנו בק"פ והטיפול. איהאב
 
../images/Emo41.gif אנשים זו ההזדמנות שלנו ../images/Emo41.gif

יכול להיות שעוד רופאים בארץ יקראו מה שכותבים. תכתבו כל מה שאתם חושבים, זו הזדמנות פז לשנות. אני מתכוונת לכתוב על רופאים שלא עונים לשאלות, שהאורטוטיסטים לא ממש בקיעים באיך להכין ת'נעליים, שאף אחד לא הולך ב100 אחוז לפי הפרוטוקול, שרופאי נשים ממליצים על הפלות... זה כל כך חשוב לילדים שלנו.
 
למעלה